Talán nem is gondolnád, hogy már a mobiltelefonoddal is bővítheted a szolgáltatásaid körét, sőt, akár a kártyás fizetés problémáját is egy gombnyomásra megoldhatod.

Manapság bármi is legyen a foglalkozásunk vagy a szakmánk, kivétel nélkül szinte mindannyiunknak rengeteg kihívással kell szembe néznünk. Személyi edzőként te mit tartasz a legnehezebbnek a mindennapi munkád során?

Magasan tartani az érdeklődést

Most, amikor az információ olyan gyorsan áramlik az interneten és a közösségi média platformjain, mint soha korábban, naprakésznek maradni és követni a trendeket az egyik legfontosabb dolog. Szerencsére itt van az Instagram és a Facebook, ahol a legegyszerűbben követhetjük a szakmánk legjobbjait, vagy a legfelkapottabb példaképeket. Ha minden titkot nem is leshetünk el tőlük, ötleteket mindenképpen kaphatunk arra vonatkozóan, hogyan újítsuk meg magunkat és a tevékenységünket annak érdekében, hogy új vendégeket nyerjünk meg, illetve fenntartsuk a régiek érdeklődését is a sport és a személyi edzőjük iránt.

Az edzés nem elég, tágítani kell a képet!

Bár a vendégek nagy része azt gondolja, a mozgás elegendő ahhoz, hogy formába lendüljön a testük, mi tudjuk, hogy ez nem egészen van így. A teljes életmódváltás jegyében a sport mellett érdemes az étkezési szokásokon is változtatni, és kézenfekvő, hogy a vendégek gyakran ehhez is az edzőjüktől várnak segítséget. Szerencsére az Instagram a legjobb receptek tárháza is, így, ha követsz néhány egészséges receptek iránt elkötelezett fiókot, könnyedén ajánlhatod egyiket vagy másikat a vendégeidnek, személyes igényeiknek megfelelően.

Mindig, mindenhol jól kell kinézni!

Nem kérdés, hogy azon emberek számára, akik személyi edzőhöz járnak, nagy valószínűség szerint az átlagnál fontosabb az egészség és a jó megjelenés, legyen az a sajátjuk vagy másoké. Ezért várják el a környezetüktől is, hogy mindig a legjobb formájában mutassa magát, ami a test és a lélek állapotára egyaránt értendő. Ép testben ép lélek, ahogy a mondás tartja, és akkor arról még nem is beszéltünk, milyen lényeges szerepe van a megítélésedben a ruhának, amit edzés közben viselsz!

Egyre több vendég szeretne kártyával fizetni

Egyre többen veszik természetesnek, hogy tudnak kártyával fizetni még akár a legmeglepőbb helyeken, így például az edzésen is. Ne törd le a lelkesedésüket az új vendégeidnek, biztosíts lehetőséget a kártyás fizetésre! Hogy nem hordhatsz magaddal állandóan egy terminált? Ez igaz, a jó hír viszont, hogy nincs is szükséged rá. Létezik már olyan terminál (Telefonterminál), ami nem több, mint egy mobilalkalmazás, így, ha letöltöd és beállítod az okostelefonodon, te is szintet léphetsz a hivatásodban, és komolyabban fognak venni a vendégeid.

Hogy milyen egyéb előnyei vannak még a kártyaelfogadásnak? Íme néhány a sok közül:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót!
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál!

Hidd el, a kártyaelfogadás többet hoz a konyhára, mint amennyibe kerül! A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek