Az új év az ügyvédek és a közjegyzők számára mindig egy viszonylag nyugodt időszakot jelent – lehetőséget kínálva arra, hogy felkészüljenek az előttük álló évre és a kihívásokra. Ez azonban nem csupán a jogszabályokban való elmélyedést jelentheti, hanem például akár a vállalkozásuk megújítását vagy pénzügyi újragondolását is.

A csendesebb januári időszak kiváló lehetőség az ügyvédek és közjegyzők számára, hogy áttekintsék az új jogszabályokat és törvényeket, hiszen erre a decemberi, év végi hajtásban nem igazán juthat idejük. Számukra kiemelkedően fontos, hogy mindig naprakészek legyenek a jogi változások terén, és ezeket megfelelő módon át is tudják adni ügyfeleiknek. A januári nyugalmi időszak lehetőséget nyújthat arra is, hogy elegendő időt szánjanak az ügyfeleikkel való kapcsolataik erősítésére. De alkalom nyílhat arra is, hogy visszatekintsenek az elmúlt év sikereire és kudarcaira, valamint felmérjék, miben és hogyan lehetnek még hatékonyabbak.

Lehetséges, hogy például új rendszereket kell bevezetni az irodai munkafolyamatok gördülékenysége érdekében, vagy javítani kell az ügyfélszolgálati folyamatokat. Az automatizáció és a technológia fejlesztése is segíthet abban, hogy időt és erőforrásokat spóroljanak meg. Az új év mindig tartogat új lehetőségeket, azok, akik felkészültek és rugalmasak, ki tudják használni ezeket az előnyöket. Az egyik ilyen lehetőség lehet a bankkártya-elfogadás bevezetése.

Hogy miért? Mert a kártyaelfogadás – sok más előnye mellett – csökkenti az adminisztratív terheket. A készpénzkezeléssel járó feladatok, például a bevétel számlázása, az ügyfelek számláinak kezelése és a bankba történő napi befizetések állandó tortúrát jelentenek. A bankkártyás fizetés ezzel szemben lehetővé teszi a tranzakciók automatizálását és nyomon követését, ami egyszerűsíti a papírmunkát és csökkenti az emberi hibázás lehetőségét. Ezáltal idő és energia takarítható meg, amit egyéb fontos feladatokra lehet fordítani.

Te pedig azonnal befizetheted a számláidat és rendezheted egyéb kiadásaidat a bankszámládra érkezett bevételből. Egy hónapban akár több órát is megspórolhatsz azzal, hogy nem állsz sorba készpénzért a bankautomatánál. Ráadásul ahhoz, hogy te is kártyaelfogadóvá válj, nem kell mást tenned, mint letöltened Android típusú telefonodra egy alkalmazást, és Telefonterminállá alakítanod azt. Ezután pedig már csak annyit kell felelned elégedetten, hogy „Persze!”, amikor ügyfeleid arról kérdeznek, lehet-e nálad kártyával fizetni.

Miért különösen fontos, hogy a vendégeid akár kártyával is fizethessenek nálad? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Freepik

Ezek is érdekelhetnek