Dávid és Ákos gyermekkoruk óta igazi növényrajongók. Ismeretségük régre nyúlik vissza, osztálytársak voltak egy kertész suliban, ott támadt az a pompás ötletük, hogy közös vállalkozásba kezdenek. Így született meg az Inplanted, ahol magas minőségű, saját termesztésű növényeket kínálnak széles választékban, kertészeti áron. Növényházaik és webáruházuk mellett fontosnak tartották, hogy a vásárlók még szélesebb körben, élőben is láthassák a növényeket, ezért rendszeresen kitelepülnek különböző rendezvényekre, mint például a Kiskert piacra is. Dávidék standja nemcsak az egészségesen zöldellő szobanövények miatt hívogató, hanem azért is, mert a vásárlóikat részletes növényápolási tippekkel is segítik.

Tavasszal vezették be a bankkártyás fizetési lehetőséget, mert azt tapasztalták, hogy erős igény mutatkozik a vevők részéről. Mivel egyszerre több rendezvényen is árusítanak, rögtön két terminált is beszereztek!

Te nem vagy még kártyaelfogadó? Tudj meg minden fontos információt ennek folyamatáról itt, és nézz szét a Készpénzmentes Zóna weboldalán, ahol sok érdekes cikket olvashatsz a digitális fizetés témájában!

Ezek is érdekelhetnek