A Készpénzmentes Zóna decemberi videójából megismerheted Ujvárosi Ildikót, a Retail FitOut Kft. generálkivitelező cég alapítóját, akiről nyugodtan kijelenthető, hogy a munkája szerelmese. Egy ideig üzemeltetőként, majd projektvezetőként dolgozott, viszont amikor a barátai kérésére elvállalt egy-két kisebb felújítást és átalakítást, világossá vált a számára, hogy hatalmas örömmel tölti el a munka fizikai része. Ezért végül úgy döntött, hogy létrehozza saját generálkivitelező vállalkozását.

Az innovatív munkaeszközök bevezetése mellett, Ildikónak fontos szempont volt, hogy vállalkozásában a digitális fizetési lehetőség is elérhető legyen. Mint mondja, a kártyaelfogadás roppant egyszerű és kényelmes, nemcsak neki, mint vállalkozónak, hanem a megrendelők számára is előnyös, hiszen az egyes munkafázisok után, akár kisebb részletekben is rendezhetik kártyájukkal a szolgáltatások díját.

Fontolgatod, hogy vállalkozóként végre Te is beszerezz egy terminált? Tudj meg minden fontos információt ennek folyamatáról itt, és nézz szét a Készpénzmentes Zóna weboldalán, ahol sok érdekes cikket olvashatsz a digitális fizetés témájában!

Ezek is érdekelhetnek