A Hair I am Prémium Fodrászatban minden a fenntarthatóságról szól: nem csupán szelektíven gyűjtik a szemetet, de valamennyi tubusuk, dobozuk és a különböző hajformázások során használt termékük is vegán, természetes hatóanyagú és vegyszermentes, valamint vékonyított PET palackba csomagolt. Külön jópofa ötletesség a részükről, hogy amint valamelyik flakonjuk kiürül, nem a szemetesbe hajítják, hanem amelyik alkalmas rá, abba például virágot ültetnek.

Gál Ferenc Benedek, a fodrászat tulajdonosa azt mondja, már a kezdetektől igyekeztek a lehető legkörnyezettudatosabban működtetni vállalkozásukat. Ennek egyik fontos eleme volt, hogy amint lehetett, bevezették a kártyás fizetés biztosítását, hiszen – mint fogalmaz – a digitalizmus is innovatív, zöld, ráadásul a vendégek is nagyon örülnek neki, hiszen számukra is ez egy sokkal egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb fizetési lehetőség!

ZöldZónán, illetve a Készpénzmentes Zóna Facebook oldalán további edukatív és izgalmas, a mikro-, illetve kis- és középvállalkozásoknak szóló fenntarthatósági cikkek közül válogathatsz! Olvass, lájkolj vagy akár oszd meg a ZöldZóna cikkeit! Tarts velünk szeptemberben, légy Te is jövőálló és „zöld” vállalkozó!

Ezek is érdekelhetnek