Elrajtolt a ZöldZóna egyedülálló és több szempontból is izgalmas kezdeményezése, fenntarthatósági videósorozata, a Zöld Kommandó! ♻️ A projekt keretén belül – a Humusz Szövetséggel karöltve – az elkövetkező hetekben „megzöldítjük” a már korábban bemutatott, közkedvelt és nagy népszerűségnek örvendő sukorói Molnár Büfét, amelyet a legtöbben ínycsiklandó lángosairól és kürtőskalácsairól ismerhetnek. Három részes videósorozatunkból kiderül, miként járulhat hozzá egy mikrovállalkozás, hogy a mindennapokban a lehető legfenntarthatóbb módon működjön.

A Zöld Zóna és a Humusz Szövetség több, mint egy éve tartó sikeres együttműködésének köszönhetően már eddig is számos hasznos, edukatív és egyszerűen megvalósítható tippel gazdagodhattak azok a mikrovállalkozások, amelyek számára fontos a fenntarthatóság és a környezetvédelem, így most külön öröm, hogy – a jótanácsok mellett – immár a gyakorlatban is megvalósulhat egy mikrovállalkozás kizöldítése!

A Zöld Kommandó első részében Urbán Csilla, a Humusz Szövetség elnöke látogat el Sukoróra, hogy felmérje a hely adottságait és a büfé lehetőségeit, illetve, hogy hasznos tippekkel lássa el Molnárné Szász Tünde tulajdonost. Ha kíváncsi vagy rá, melyek azok a javaslatok, amelyek megfogadásával egy mikrovállalkozás „zöldebbé”, a jövő pedig fenntarthatóbbá tehető, kattints és nézd meg a Zöld Kommandó videósorozatának első részét!

Fontolgatod, hogy vállalkozóként végre Te is beszerezz egy terminált? Tudj meg minden fontos információt ennek folyamatáról itt, és nézz szét a Készpénzmentes Zóna weboldalán, ahol sok érdekes cikket olvashatsz a digitális fizetés és fenntarthatóság témában egyaránt!

Ezek is érdekelhetnek