Gondoltad volna, hogy az emberek 77%-a impulzus vásárló?

Impulzus vásárlóknak azokat az embereket nevezzük, akik időnként spontán döntések alapján vásárolnak, az előre nem tervezett döntéseiket pedig a kínálat, az aktuális akciók vagy egy jó ár-érték arányú ajánlat alapján hozzák meg. Ezen vásárlásaikat általában bankkártyás fizetéssel egyenlítik ki a legkönnyebben.

Tudtad, hogy vállalkozóként jelentős bevételtől eshetsz el, ha vásárlóid még mindig csak készpénzzel fizethetnek nálad? Hiszen az impulzus vásárló hirtelen meghozott döntéseihez a pénztárcájában lévő készpénz sok esetben nem elegendő, így hiába tenne több terméket a kosarába, nem tudja kifizetni.

A gyors döntésekhez gyors megoldások kellenek, a kártyás fizetés pedig nemcsak kényelmes és biztonságos, de gyors is! Legyél te is kártyaelfogadó, biztosítsd vendégeidnek a kártyás fizetést, hogy akkor és azt vehessenek meg maguknak, amit csak szeretnének!

Nem vagy még kártyaelfogadó? Tudj meg minden fontos információt ennek folyamatáról itt, és nézz szét a Készpénzmentes Zóna weboldalán, ahol sok érdekes cikket olvashatsz digitális fizetés témában!

Ezek is érdekelhetnek