Sipos Zsolt, a SzakiNeked ezermester alapítója a 2000-es évek elején vágott bele saját vállalkozásába, amikor az egyik évfolyamtársával együtt létrehozták közös építészirodájukat. Később a kéttagú vállalkozáshoz csatlakozott egy másik barátjuk is, Tomi, akinek sokoldalúságára hamar felfigyeltek Zsolték, illetve ezzel egyidőben arra is, hogy az ügyfelek részéről egyre nagyobb igény mutatkozik az ezermesteri munkákra – így született meg aztán a SzakiNeked.

Zsolték ezermester vállalkozásában már a kezdetektől elérhető a bankkártyás fizetés. Mivel óradíjban dolgoznak és így sok esetben nem tudni előre, mennyi lesz a fizetendő végösszeg, sokkal egyszerűbb az ügyfelek számára is, hogy akár kártyával is rendezhetik a szolgáltatás költségét. Sőt, a kártyaelfogadás Zsolték számára is nagymértékben megkönnyíti a pénzügyek kezelését, hiszen így akár ők is gyorsan és egyszerűen rendezhetik a saját költségeiket.

Fontolgatod, hogy vállalkozóként végre Te is beszerezz egy terminált? Tudj meg minden fontos információt ennek folyamatáról itt, és nézz szét a Készpénzmentes Zóna weboldalán, ahol sok érdekes cikket olvashatsz a digitális fizetés témájában!

Ezek is érdekelhetnek