Siklósi Zoltánban, az Erdei Kisház Noszvaj kitalálójában, építőjében és menedzserében 5 évvel ezelőtt, egy kisebb marketinges cégnél dolgozva fogalmazódott meg a gondolat, hogy szeretne belevágni az ismeretlenbe és egy olyan terepen kipróbálni magát, ahol tanulhat, fejlődhet. Az ingatlanfejlesztésre esett a választása.

A Noszvajon található Erdei Kisházon majd egy évet dolgozott, több mint 20 szakemberrel. Mára azonban egy olyan turisztikai gyöngyszem lett a varázslatos természet lágy ölén, ahol bárki úgy érezheti magát, mintha csak otthon lenne és szinte neki építették volna a kisházat. Zoli szerint a sikerük kulcsa nem a marketing, hanem a szeretet, amit az építéskor beletettek.

Az már az első pillanattól egyértelmű volt számukra, hogy egy olyan nyaralóhelyet szeretnének létrehozni és működtetni, ahol egyáltalán nincs készpénzhasználat – egyrészt biztonsági okokból, másrészt mert a digitális fizetés gyors, egyszerű és ma már alapelvárás a vendégek részéről.

Az Erdei Kisház 2018-ban elnyerte az Év Kutyabarát helye elismerést, így a kikapcsolódni vágyó gazdik kedvenc négylábúikat is magukkal vihetik és eltölthetnek egy igazi vidéki hangulatú hétvégét a legpihentetőbb körülmények közepette!

Te nem vagy még kártyaelfogadó? Tudj meg minden fontos információt ennek folyamatáról itt, és nézz szét a Készpénzmentes Zóna weboldalán, ahol sok érdekes cikket olvashatsz a digitális fizetés témájában!

Ezek is érdekelhetnek