Nyáron, a nagy hőségben, főként a hosszú szőrű kutyusok borzasztóan tudnak szenvedni az őket még pluszban melegítő hatalmas bundától. Egy jó gazdi mit tesz ilyenkor? Mielőbb elviszi négylábú kedvencét a kutyakozmetikába és trendi, rövid fazonra nyíratja a szőrzetét. Csakhogy nem is sejti, milyen kellemetlen percek várhatnak rá hamarosan!

Képzeld csak el, ahogy ott áll a vendéged boldogan, a kutyusának megálmodott rövid frizura ötletével, te pedig közlöd vele, hogy bizony nem csupán a bundájától kellene megválnia sürgősen a kedvencének, hanem bolhairtásra és fogkő eltávolításra is szüksége lenne. Ekkor lefagy az arcáról a mosoly, mert plusz szolgáltatások igénybevételére nem készült. Tisztában van vele, hogy nincs nála elegendő készpénz, ugyanakkor nemet sem szeretne mondani, hiszen fontos neki a kutyusa egészsége! Kellemetlenül szorong, magában talán bosszankodik is, és biztos lehetsz benne, hogy nagy valószínűséggel megbánta, hogy nem olyan helyre vitte a kedvencét, ahol bankkártyával is rendezhette volna a költségeket. Bár talán nem gondolnád, de igenis van ügyféligény a kártyás fizetésre a kutyakozmetikában is, csak nem mindig látható!

A vendég mosolya mindennél többet ér…

Miért is várnád el egyáltalán, hogy legyen a gazdinál elegendő készpénz a váratlanul felmerülő plusz költségekre is? Főként úgy, hogy általában ezeknek a kezeléseknek az esetében nem kis összegekről beszélünk… Ha szeretnéd, hogy ne kerüljenek kellemetlen helyzetbe a vendégeid, és széles mosollyal az arcukon távozzanak tőled, akkor itt az idő, hogy végre megértsd: a kártyaelfogadás menő!

Logikus megoldás

A mai rohanó világban, amikor amúgy sem jut az embernek szinte semmire ideje, sokkal inkább vendégcsalogató egy olyan kutyakozmetikus, aki elfogadja a bankkártyát, mint sem az, aki 2021-ben is még ragaszkodik a készpénzhez. Hiszen ki szeret állandóan az ATM-hez futkorászni és pénzt levenni?! Így ráadásul nem csak a járványügyi szempontból kockázatos készpénzhasználatot kerülheted el, hanem az olyan kínos helyzeteket is, mint amikor a vendégednél nincs elegendő pénz, ő pedig emiatt kellemetlenül érzi magát és kényszeredett szabadkozásba kezd.

Nyugi, nem esel el a jattól sem!

Természetesen rögtön beugorhat a kérdés, de mi lesz a jattal? Jó, ha tudod, kártyával is kaphatsz borravalót! És ez még nem minden! A kártyaelfogadás gyorsabb, mint a készpénz és technikailag is egyszerű. Mindössze pár másodpercet vesz igénybe maga a tranzakció, ráadásul így megszabadulhatsz a fejben számolgatástól, vagy akár az amiatti aggodalmadtól, hogy esetleg rosszul adtál vissza. Mindent összevetve talán nem túlzás kijelenteni, a kártyaelfogadással többet nyersz, mint amennyi a költsége!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek