Szép és egészséges bőr – nyáron is. Ez az, amit a legtöbb kozmetikushoz forduló ember szeretne elérni, te pedig szakemberként biztosan mindent megteszel azért, hogy a vendégeid tiszta és ragyogó bőrrel vághassanak neki a pihenésnek. Ha a nyaralást, napozást megelőző alapos tisztításra érkeznek hozzád a szépülni vágyók, ne feledkezz meg arról sem, hogy titkon talán azt remélik, hogy a kezelés végén bankkártyával is fizethetnek nálad. Hogy miért? Olvass tovább és eláruljuk, mint ahogy azt is, hogy mit kell tenned azért, hogy ez a kívánságuk is teljesüljön.

Noha a mértékletes, fényvédő használata melletti napozás jótékony, fertőtlenítő hatása miatt ajánlható problémás bőrre, fontos, hogy az arcbőr tiszta legyen. Ez alatt nem a mindennapi, általános bőrápolást értjük, hanem azt, amikor az ember kozmetikus segítségét veszi igénybe, aki a bőr felpuhítása után alaposan meg is tisztítja azt. Bizonyára hozzád is egyre többen jelentkeznek be egy-egy kezelésre a nyaralás előtt. Ha a szalonodban gyantázást is vállalsz, akkor pedig úgy sejtjük, alig van egy szabad perced, hiszen a szoknyák és a rövidnadrágok viselése olykor professzionális szőrtelenítést igényel. A kozmetikai ágyadon fekvő vendégeid egy lazító masszázs után alig várják, hogy búcsút inthessenek a pattanásaiknak és/vagy karikás szemüknek. Ha azt szeretnéd, hogy a fizetés pillanatában is ragyogjon az arcuk, akkor tedd lehetővé számukra a kártyás fizetést, hiszen a legtöbben ezt várják – talán nem gondolnád, de – a kozmetikai szalonoktól is. Légy te is kártyaelfogadó!

Az a legjobb a digitalizációban, hogy elektronikusan minden jóval gyorsabban megy. Ha a vendéged kártyával fizet nálad, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted az összes számládat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időtök marad, ha egyikőtöknek sem kell készpénzért sorba állnotok a bankautomatánál. Ahhoz, hogy kártyaelfogadó legyél, például nem kell mást tenned, mint letölteni a telefonodra egy alkalmazást, amivel pillanatok alatt, egyszerűen Telefonterminállá alakítod azt. Itt az idő, hogy te is igent mondj arra a kérdésre, hogy lehet-e nálad kártyával fizetni!

Miért tegyél így? Azért, mert:

  • az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.
  • A kártyaelfogadás többet hoz a konyhára, mint amennyibe kerül.

A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- vagy középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek