Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a kánikulában mindannyian izzadunk: nem szégyen, hogy forró nyári napokon a homlokunkat, valamint az orrunk és a szánk közötti vékony részt is egyre gyakrabban törölgetjük. A világjárvány kitörése óta talán már ritkábban nyúlunk az arcunkhoz, mégis nagyobb a biztonság, ha csak a bankkártyánkat fogjuk meg, és nem koszos bankjegyek és megfeketedett érmék érintése után fertőtlenítünk. Amikor fizetünk valahol, mindannyian az egyszerűbb, tisztább és fenntarthatóbb megoldást keressük. Ez nem más, mint a kártyás fizetés. Te már bevezetted a kozmetikádban?

Nálad jobban kevesen ismerik a gyulladt, fakó, tisztításra vágyó arcot. A szmog és az egyre fullasztóbb, száraz por úgy ül meg a pórusainkban, hogy észre sem vesszük. A melegben megizzadunk, a bőrünk zsírosabb lesz, és gyakran csak este tudjuk alaposan megtisztítani. Ám ez nem egyenlő azzal a kezeléssel, amit a szakembertől, vagyis tőled kaphatunk. Ismerős képek, igaz? Biztosra vesszük, hogy a gyantázás mellett nálad is a tisztítás az a szolgáltatás, amire a legtöbben bejelentkeznek. Ez így is van jól, hiszen a kezelés után felfrissült, ragyogó bőr igazi ajándék, a vendégeid szívesen fizetnek érte. Akár a natúrkozmetikumok, akár a részben szintetikus, hatóanyagokban gazdag krémek és pakolások hívei, biztosan a legjobbat akarják a bőrüknek. Beszélgess velük egy csésze gyógytea vagy egy pohár méregtelenítő citromos víz mellett; kérdezd ki őket az életmódjukról, a folyadékfogyasztási és az arctisztítási szokásaikról, hogy a kezelés során a legjobbat nyújthasd nekik! Hidd el, hogy a hozzád bejelentkezők legalább annyira értékelik az ilyesmit, mint amennyire te értékeled a kedvességed és profizmusod jutalmát, a borravalót! Ugye tudod, hogy erről bankkártyás fizetéskor sem kell lemondanod? Legyél digitális vállalkozó, tedd lehetővé a bankkártyahasználatot a szalonodban és csalj mosolyt a vendégeid arcára!

Az a legjobb a digitalizációban, hogy elektronikusan minden jóval gyorsabban megy. Ha a vendéged kártyával fizet nálad, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted az összes számládat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időtök marad, ha nem kell készpénzért sorba állnotok a bankautomatánál. Ahhoz, hogy kártyaelfogadó legyél, például nem kell mást tenned, mint letölteni a telefonodra egy alkalmazást, amivel pillanatok alatt, egyszerűen Telefonterminállá alakíthatod azt. Itt az idő, hogy te is igent mondj arra a kérdésre, hogy lehet-e nálad kártyával fizetni!

Miért tegyél így? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek