Nyaralás után az emberek többsége kipihenve, tiszta fejjel tér vissza a hétköznapokba. Sokan olyan terveket, döntéseket hoznak haza a vakációról, amikhez szükségük van ügyvédre, közjegyzőre. Fogadd őket felkészülten és legyél te is bankkártya-elfogadó!

A bankkártya elfogadásának jelentősége egyre inkább felértékelődik az üzleti világban. Az emberek egyre kevesebb készpénzt hordanak maguknál, inkább a kényelmes és biztonságos elektronikus fizetési módokat részesítik előnyben. Ennek eredményeként az ügyvédek és közjegyzők számára is elengedhetetlen, hogy megfeleljenek az ügyfelek elvárásainak és lehetőséget biztosítsanak a bankkártyás fizetésre.

Legyen szó jogi tanácsadásról, szerződéskötésről vagy hitelesített dokumentumok kiállításáról – az ügyfelek gyakran sürgős helyzetben kérnek szakértői segítséget. A bankkártya elfogadása lehetővé teszi, hogy például akár egy olyan egyszerű dolgot, mint a fizetés lebonyolítása, azonnal rendezzenek. Nem kell nagyobb mennyiségű készpénzt hordaniuk maguknál vagy átutalást kezdeményezniük a számla kiegyenlítésekor. Ez a folyamat gyorsabbá és gördülékenyebbé teszi az ügyintézést.

A kérdés rendkívül aktuális, mert nyaralás után az emberek legtöbbször kipihenve, tiszta fejjel térnek vissza a hétköznapokba. Sokan olyan terveket, döntéseket hoznak haza a vakációról, amikhez szükségük van ügyvédre, közjegyzőre. Fogadd őket felkészülten! A bankkártya elfogadása növeli az üzleti hitelességet. Amikor egy ügyfél belép az irodába, és látja, hogy elfogadnak bankkártyát, azonnal nagyobb bizalommal fordul hozzád. A modern és professzionális megjelenés, valamint a korszerű fizetési lehetőségek biztosítása azt sugallják, hogy követed a piaci trendeket és igényeket. Ezért egyes ügyfelek nagyobb valószínűséggel választanak majd téged. Ha egy ügyvéd vagy közjegyző nem tesz lehetővé bankkártyás fizetést, akkor könnyen elveszítheti potenciális partnereit, akik kényelmesebb és modernebb fizetési módot keresnek.

A bankkártya elfogadása emellett segít csökkenteni az adminisztrációs terheket és a készpénzkezeléssel járó kockázatokat is. Az elektronikus fizetési megoldások minimalizálják ezeket, lehetővé teszik az ügyvédek és közjegyzők számára, hogy könnyebben nyomon követhessék és rögzíthessék a tranzakciókat.

Ahhoz, hogy te is kártyaelfogadóvá válj, semmi más dolgod nincs, mint például letöltened Android típusú telefonodra egy alkalmazást, és Telefonterminállá alakítanod azt. Így azonnal hirdetheted, hogy már nálad is lehet kártyával fizetni! Ha pedig az ügyfél megkérdezi, hogy van-e módja erre, akkor már többé nem kell magyarázkodnod, csak elővenned a mobilodat. Használd ki a lehetőséget, eljött az ideje annak, hogy nálad is lehessen bankkártyával fizetni!

Miért tegyél így? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Getty Images

Ezek is érdekelhetnek