A tomboló kánikula idején az emberek igyekeznek megtalálni a legjobb módját annak, hogy elviseljék a hőséget. Míg sokan azt gondolják, hogy egy frissítő hajmosás, vágás, formázás lehet a legideálisabb megoldás, addig mások a pára kedvezőtlen hatásai miatt aggódnak. Közös bennük, hogy nagy valószínűséggel megfelelő szakember segítségét kérik majd. Olyan fodrászét, aki nemcsak profi szakember, de nyitott a modern fizetési megoldásokra is.

A tomboló kánikula komoly terhelést jelent a haj számára is. Az erős napsugárzás, a magas páratartalom és a verejték mind olyan tényezők, amelyek károsíthatják a frizurát. A fodrászok ilyenkor hathatós segítséget nyújthatnak a haj állapotának javításában, képesek felismerni a károsodás jeleit, megfelelő kezeléseket, hidratáló pakolásokat és vágásokat ajánlhatnak, amelyeknek köszönhetően gyorsan regenerálódhat még a legmegviseltebb hajkorona is.

Amikor a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik, sokan kimerültnek és nyomottnak érzik magukat. Ebben a helyzetben egy frissítő hajvágás vagy formázás csodákat tehet a hangulatunkkal és a fizikai állapotunkkal. Az a frissítő érzés, amit egy fodrászatban töltött idő hozhat, elűzi a fáradtságot és feltölt energiával. Ráadásul a hajmosás és a fejmasszázs segíthet a testhőmérséklet csökkentésében is, amitől azonnal felfrissülünk.

Ne csodálkozz tehát, ha egyre több ügyfél keres fel, és legfőképp ne okozz nekik csalódást akkor sem, amikor a fizetésre kerül sor. Az emberek jelentős része ma már alig hord magánál készpénzt, sokkal jobban szeret bankkártyával fizetni. Add meg számukra ezt a lehetőséget! Az emberek mostanra megszokták, hogy a vásárlásokat a legtöbbször bankkártyával vagy mobilfizetéssel bonyolítják le. Te se legyél ebből a szempontból kivétel, mert a vendégek is kényelmesebbnek találják az egy mozdulattal történő fizetést. Ez rugalmasságot ad a kuncsaftoknak, nagyobb valószínűséggel térnek majd vissza hozzád, illetve ajánlanak másoknak is. A kártyaelfogadás lehetősége versenyelőnyt jelenthet számodra azokkal szemben, akik ma még nem biztosítanak digitális fizetési lehetőséget.

Mindenféle kellemetlenséget könnyedén megelőzhetsz azzal, ha te is kártyaelfogadóvá válsz, amit ráadásul a honlapodon, közösségi oldaladon is büszkén hirdethetsz! Milyen előnyökkel jár, ha a vendégeid kártyával is fizethetnek nálad? Gyakorlatilag akár te is azonnal befizetheted a számláidat és rendezheted egyéb kiadásaidat. Egy hónapban akár több órát is megspórolhatsz azzal, hogy nem állsz sorba készpénzért a bankautomatánál. Ráadásul ahhoz, hogy te is kártyaelfogadóvá válj, nem kell mást tenned, mint letöltened Android típusú telefonodra egy alkalmazást, és Telefonterminállá alakítanod azt. Ezután pedig már csak annyit kell felelned elégedetten, hogy „Persze!”, amikor vendégeid arról kérdeznek, lehet-e nálad kártyával fizetni.

Miért különösen fontos, hogy a vendégeid akár kártyával is fizethessenek nálad? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Getty Images

Ezek is érdekelhetnek