Neked aztán mondanunk sem kell, hogy a klímaszerelés a nyári hónapokban generálja a legnagyobb forgalmat. Ahogy a hőfok emelkedik és a kánikula közeleg, egyre többen keresik a szakembereket, hogy kellemes hőmérséklet legyen az otthonukban és a munkahelyükön. Könnyítsd meg a forrófejű ügyfeleid dolgát, és fogadj el te is bankkártyát!

Biztosak vagyunk benne, hogy a nyári szezonban folyamatosan csörög a telefonod, mindenki klímát akar beszereltetni az otthonába és a munkahelyére. Az is fix, hogy nem bánnád, ha mindenki azonnal ki tudná fizetni azt az összeget, amennyibe a munkád kerül. Abban viszont te lehetsz biztos, hogy általában nem az az oka a fizetésképtelen emberek okozta kellemetlen szituációknak, hogy nincs elég pénzük. Pusztán arról van szó, hogy ma már a legtöbben hozzászoktak ahhoz, hogy mindent bankkártyával fizessenek. Miért ne könnyítenéd meg az ügyfeleid dolgát? Szerezz be Te is terminált, és fogadj el bankkártyát!

Az újonnan felszerelendő klímák mellett a másik ok, ami miatt hívnak: a meghibásodás. Van, aki éveken át nem takaríttatja ki a berendezést, de olyan is előfordul, hogy egyszerűen csak idős már a gép, emiatt jelentkeznek rajta gondok. Ezt pedig általában minél gyorsabban szeretnék orvosoltatni. A kapkodás azonban növelheti annak a veszélyét, hogy a megrendelő megfeledkezik a fizetés pillanatáról. Biztos ismerős: az ügyfélnél nincs elég készpénz, zavartan nyitogatja a pénztárcáját, de nem talál benne semmit, így két lehetőséged marad: vagy megvárod, amíg elmegy egy ATM-hez, vagy megbeszéltek egy másik alkalmat, amikor találkoztok a pénz miatt. Ezek rendkívül kínos pillanatok tudnak lenni, amiket azonban könnyedén megelőzhetsz azzal, ha kártyaelfogadóvá válsz. Egy terminál mindig nálad lehet! Nemcsak a fizetést egyszerűsíti, de gyorsabbá teszi az adminisztrációt és csökkenti a hibalehetőségek számát is.

Miért ne könnyíthetnéd meg az ügyfelek dolgát, ezzel együtt a saját életedet is? Hiszen elektronikusan minden sokkal egyszerűbb és gyorsabb. A pénz a számládra kerül, ahonnan aztán egyetlen gombnyomással akár te is rendezheted a saját számláidat, vagy fizetheted be egyéb költségeidet. Belegondoltál már, miből rendelkezel a legkevesebbel az életedben? Segítünk: időből. Ha csökkented a készpénzkezelésre szánt óráid számát, rengeteg időt spórolhatsz. Ez pedig egyenes ágon vezet a még nagyobb ügyfélkörhöz. Ahhoz, hogy kártyaelfogadóvá válj, nem kell mást tenned, mint például letöltened Android típusú telefonodra egy alkalmazást, és Telefonterminállá alakítanod azt.

Ne fagyaszd be a lehetőségeidet, eljött az ideje annak, hogy nálad is lehessen bankkártyával fizetni!

Miért tegyél így? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Getty Images

Ezek is érdekelhetnek