December lévén minden háztartásban előkerülnek a karácsonyfatalpak, és a pincébe vagy a padlásra vezető úton azzal is szembesülünk, hogy mennyi mindent lehetne még beszerezni, átalakítani, felújítani. Sokan határozzák el ilyenkor, hogy profi segítséget vesznek igénybe mindehhez és olyan ügyes mesterembert keresnek fel, mint amilyen például te is vagy. A rengeteg kérdés között könnyen elveszhet a legfontosabb: biztosítasz-e kártyás fizetési lehetőséget? Ha erre az egyre igennel felelsz, nagy valószínűséggel legközelebb is téged hívnak majd!

Lehet, hogy csak a karácsonyi égősort próbálgatták, amikor kiderült, hogy a konnektorokat ki kellene cserélni a nappaliban. Esetleg próbasütés közben elromlott a sütő és újat kell venni, a beszerelést pedig villanyszerelőnek kell elvégeznie. Még az is előfordulhat, hogy egy új, kisebb helyiséget szeretnének kialakítani a nagyszobában, ahhoz pedig nemcsak festeni, hanem falat bontani is kell. A fenti ötleteket senki sem tudja teljesen egyedül megvalósítani, így biztosan szakembert fognak keresni hozzá. Legyen bármi is a szakterületed és erősséged, abban biztos lehetsz, hogy ezek a decemberi és januári ötletelések ellátnak majd munkával. Ne feledd, hogy amikor a megrendelőid megosztják veled az elképzeléseiket és bevezetnek az otthonukba, olyan bizalmat szavaznak neked, amit érdemes megbecsülni és megtartani. A szakmai szempontjaidhoz nem tudunk mit hozzátenni, de ha egy tippet adhatnánk, az az volna, hogy tedd olyan egyszerűvé a fizetés pillanatát, amennyire csak lehet. Akármekkora összeg is szerepel a számlán, biztosan hálás lesz a megbízó, ha azt nem készpénzben, hanem bankkártyával rendezheti. Kíváncsi vagy, miért ajánljuk, hogy válj kártyaelfogadóvá?

Az első érvünk mellette az, hogy elektronikusan minden jóval gyorsabban megy. Ha a vendéged kártyával fizet nálad, akkor az elszámolt forgalmadból te is egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell készpénzért sorba állnod a bankautomatánál. Ahhoz, hogy kártyaelfogadó legyél, nem kell mást tenned, mint letölteni androidos telefonodra egy alkalmazást, amivel pillanatok alatt, egyszerűen Telefonterminállá alakítod azt. Itt az idő, hogy te is igent mondj arra a kérdésre, hogy lehet-e nálad kártyával fizetni!

Miért tegyél így? Azért, mert:

  • az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek