Tavasszal a vendégek az üde és örökzöld megoldásokért térnek be hozzád: azt szeretnék, hogy varázsold széppé a kezüket és a körmeiket. Van azonban valami, amit a frissen manikűrözött-festett körmök a legkevésbé sem szeretnek: a cipzárak, gombok, csatok és pattintók megérintése, mozgatása! Téged is rázott már ki a hideg, mert elképzelted, mi minden történhet a körmökre fölvitt mesterműveddel nem sokkal az elkészülte után? Nyugodj meg, van rá megoldásunk, csak olvass tovább!

Ha egy színt kellene mondanunk, amiről a tavasz jut az eszünkbe, akkor a zöld lenne az! A 2022-es tavaszi körömtrendek főleg abban különböznek a korábbiaktól, hogy frissességet és vagány, mégis klasszikus vonalat képviselnek. Színekkel teli, élethű minták, szívecskék, virágok, gyertek, már nagyon vártunk!

Gondoljunk csak arra a francia manikűrre, ami a tojáshéjszín alapot egy pimasz pink vagy lila színű vonallal dobja föl a körömlemez végén! Vagy arra, ahol az alapra egy-egy rendkívül vékony virágrajz kerül, a fehér színű véget pedig elharmadoljuk és trikolórrá varázsoljuk. Ha kéz- és lábápolóként dolgozol és gyakran kérnek tőled egyszínű lakkozást, akkor figyelj rá, hogy a könnyed, krémes tónusú árnyalatokat vedd le polcról, legyen szó bármilyen színről! Ha igazán a vendégeid kedvében akarsz járni, akkor ne felejtsd el megemlíteni, hogy idén a körmök másképp csillognak! Bár a csillogás megmarad, most nem a feltűnő, vibráló csillámok, hanem inkább a visszafogott, hagyományos díszítések és vonalak kerülnek a körmökre. Előfordulhat, hogy a vendéged nem biztos benne, mit szeretne, csak az fontos számára, hogy egy bizonyos motívum mind a tíz ujján visszaköszönjön valamiképpen. Ha ezzel a kívánsággal találod szemben magad, ne feledd, csodásan mutat, ha maguk a díszítőelemek (virágok, pöttyök vagy csíkok) egyformák, de az elhelyezkedésük ujjanként változik.

Végül pedig, ha a vendéged azt kéri, bárcsak ne kellene papírpénz vagy apró után kotorásznia a tárcájában, neked csak annyit kell mondanod, hogy ezt könnyen teljesítheted, hiszen egy telefonos alkalmazás segítségével a készüléked máris Telefonterminállá változott, te pedig egyszersmind kártyaelfogadó lettél.

Hidd el, hogy megéri azzá válni, hiszen:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.
  • A kártyaelfogadás többet hoz a konyhára, mint amennyibe kerül.
  • A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- vagy középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Unsplash

Ezek is érdekelhetnek