Szőröstül-bőröstül kerülnek a mosókádadba, nem sokkal később pedig rövidre nyírt bundával, jókedvűen üdvözlik a gazdájukat? Te és az egész kozmetika kutyasamponos vízpermetben úsztok ilyenkor? A válaszod feltehetően igen, és pont ezért csinálod, mert nem tudsz betelni a csaholó-csóváló négylábú vendégekkel! Az igazi megrendelőd persze az eb gazdája, aki hosszú szőrű kedvencére talán több pénzt kénytelen költeni, mint a saját hajvágására. Most azt is eláruljuk, őt mivel szelídítheted meg!

A forró nyári időszakban nemcsak költséges, hanem macerás vállalkozás is kutyatartónak lenni. Akár négy- akár kétlábú vagy, valószínűleg téged is megvisel a nagymeleg. Gazdiként felelősséggel tartozol a kedvencedért, ha pedig olyan szenvedélyesen rajongsz értük, mint kevesen, akkor talán kutyakozmetikus a szakmád és a hétköznapjaidat is az ebekkel töltöd. Megértjük, hogy a melegben az állatok is kimerültebbek, talán nyűgösebbek is a megszokottnál. Ha ilyenkor többet isznak, akkor kivinni is gyakrabban kell őket, a szőrük pedig folyamatosan hullik, így a gazdi azt sem tudja, hogy a porszívóért vagy a kutyakozmetikus telefonszámáért nyúljon előbb. Nehéznek tűnik, de megoldható a probléma: szánj egy kicsivel több időt minden vendégedre! Ha tudsz, gondoskodj a váróhelyiség légkondicionálásáról, hogy a korán érkezők egy kicsit lehűljenek, mielőtt a nyírógép vagy a zuhany alá kerülnek. A kutyáknak tiszta, friss vizet és pár jutalomfalatot is bekészíthetsz, a gazdáikat azonban egyikkel sem nyerheted meg: nekik olyat kell nyújtanod, ami a fizetést és a szalonodban töltött utolsó perceket is megkönnyíti. Ez pedig nem más, mint egy rendkívül kényelmes digitális megoldás: a bankkártyás fizetés lehetősége.

A digitalizációban az a legjobb, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban és egyszerűbben el lehet intézni. Ha a vendéged kártyával fizet neked, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell neked vagy a vendégednek készpénzért sorba állnotok a bankautomatánál.

Ha még nem vagy kártyaelfogadó, akkor eláruljuk, mit kell tenned, hogy azzá válj. Vedd elő például az okostelefonodat, tölts le rá egy alkalmazást, amivel egyszerűen Telefonterminállá alakítod, majd válaszold mindenkinek azt, hogy igen, te is kártyaelfogadóvá váltál! Hezitálsz?

Ne tedd, hiszen kártyával is kaphatsz borravalót! Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla, a kártyaelfogadás ugyanis ma már alap! Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!

Hidd el, hogy kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, ráadásul kártyaelfogadóként népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál!

A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek