Biztosak vagyunk abban, hogy – dolgozz ügyvédként vagy közjegyzőként – a kezdetektől fel voltál készülve a jogi pálya legtöbb kihívására. Arra azonban valószínűleg te sem számítottál, hogy ennyire kevés időd marad az egyéb teendőidre. Nem is gondolnád, hogy hány értékes percet, sőt akár ügyfelet szerezhetsz, ha a könnyebbik utat választod és bankkártya-elfogadóvá válsz!

Mi az, amije garantáltan nincs egyetlen ügyvédnek és közjegyzőnek sem? Ez nem egy rossz vicc kezdete, inkább egy nagyon is komoly témáé. Segítünk: szabadideje! Biztosak vagyunk benne, hogy a te naptáradban is nagyítóval kell keresni a szabad időpontokat, és gyakran megfogalmazódik benned a gondolat: milyen jó lenne, ha egy nap több mint 24 órából állna. Íme egy megoldás, amivel rendkívül egyszerűen rengeteg időt spórolhatsz magadnak és nyújthatsz egyúttal kényelmet, illetve biztonságot az ügyfeleidnek: egy terminál, amivel lehetőséget biztosítasz számukra az elektronikus fizetésre.

Ha te is kártyaelfogadóvá válsz, lehetővé teszed az ügyfeleid számára, hogy gyorsan és egyszerűen rendezzék a kiállított munkadíjakról szóló számlákat. Ez ráadásul sokkal biztonságosabb is, mint a készpénzes vagy a csekkes megoldás. A digitális fizetési rendszerek ugyanis biztosítják az ügyfelek személyes és pénzügyi adatainak védelmét, így csökkenthetik az adathalászat és csalás kockázatát is. Emellett a bankkártyás fizetési lehetőségtől hatékonyabbá válnak a pénzügyi folyamataid is. Az elektronikus fizetési rendszerek lehetővé teszik a tranzakciók nyomon követését, így jobban átláthatod a pénzügyi helyzetedet, könnyebben ellenőrizheted bevételeidet.

Ha kártyaelfogadóvá válsz, az versenyelőnyt is jelenthet számodra, hiszen az ügyfeleknek fontos lehet, hogy a választott ügyvédjük/közjegyzőjük modernebb fizetési lehetőségeket is kínáljon számukra, mint a konkurencia. Noha  valószínűleg  az ügyfeleid utalással is rendezhetik a számláikat, a bankkártyás fizetés sokkal rugalmasabb, gyorsabb, egyszerűbb és nem utolsó sorban olcsóbb is. Mindezek pedig szintén növelik az elégedettséget.

Ahhoz, hogy te is kártyaelfogadóvá válj, semmi más dolgod nincs, mint például letöltened Android típusú telefonodra egy alkalmazást, és Telefonterminállá alakítanod azt. Így azonnal hirdetheted, hogy már nálad is lehet kártyával fizetni! Ha pedig az ügyfél megkérdezi, hogy van-e módja erre, akkor már többé nem kell magyarázkodnod, csak elővenned a mobilodat.

Használd ki a lehetőségeidet, 2023-ban eljött az ideje annak, hogy nálad is lehessen bankkártyával fizetni!

Miért tegyél így? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!
  • Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Getty Images

Ezek is érdekelhetnek