Tombol a nyár, a kánikula a mindennapjaink része, sokan azonban nem tudnak vízpartra menekülni vagy elég hatékonyan besötétíteni a lakást. Ők azok, akik a légkondicionálót hívják segítségül, ez pedig gyakran jelentheti azt, hogy egy villanyszerelő szakemberre, vagyis rád is szükségük lesz. Ha nem akarod, hogy a munka végeztével a készpénz utáni kutakodásban újra leizzadjanak az ügyfeleid, akkor válts digitális megoldásra és vezesd be a bankkártyás fizetést! Hidd el, hogy mindenki nagyon hálás lesz érte!

Akár az íróasztali munkavégzést, akár az ébren töltött éjszakákat teszi könnyebbé, a hőség ellen az egyik leghatékonyabb megoldás a légkondicionáló. Biztosan lesznek azonban olyanok is, akik a nyarat a környezetbarát megoldások jegyében kisebb átalakításoknak szentelik, esetleg zöldebbé vagy éppen okosabbá szeretnék tenni az otthonukat. Ilyenkor téged hívnak föl, hogy segíts az új gépek beszerelésében, vagy épp csak javasolj egy kevesebbet fogyasztó, környezetbarát izzót. Talán nem is gondolnád, hogy az efféle apró jótanácsoknak milyen óriási jelentőségük van abban az üzleti alapú kapcsolatban, ami egy-egy megrendelés során kialakul. A hozzád fordulók úgy osztják meg veled a terveiket, hogy olykor a magánéletükbe is beavatnak: megmutatják, milyen villanynál szeretnek elalvás előtt olvasni, megkérdeznek, hogy hol lenne jó elhelyezni egy mozgásérzékelőt a fürdőszobához vezető folyosón és még azt is megosztják veled, hogy melyik helyiségben töltik el a legtöbb időt esténként. Becsüld meg ezt a kapcsolatot és értékeld a bizalmukat! Gondold át, mivel könnyítheted meg a dolgukat a munkád végén, a fizetés pillanatában! A válasz egyszerű: tedd lehetővé, hogy akár kártyával is fizethessenek nálad!

Bankkártya-elfogadóvá válni is egyike azoknak a digitális megoldásoknak, amikben az a legjobb, hogy mindent jóval gyorsabban el lehet intézni velük, mint hagyományos, papír alapon. Ha a vendéged kártyával fizet neked, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Kedvet kaptál? Akkor máris elmondjuk, hogyan válj kártyaelfogadóvá! Például vedd elő az okostelefonodat, tölts le rá egy alkalmazást, amivel egyszerűen Telefonterminállá alakítod azt és már készen is vagy!

Miért érdemes belevágnod? Azért, mert:

  • az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek