Nyakunkon a kánikula és csak kapkodjuk a fejünket a megdőlő hőségrekordok hallatán. Ilyenkor a négylábú barátainknak is legalább annyira melegük van, mint nekünk, gazdiknak. Te, aki a házi kedvencekkel többnyire azért találkozol, hogy elviselhetőbbé tedd számukra a forró, nyári napokat, biztosan kíváncsi vagy arra is, hogy a gazdik minek örülnének a legjobban, miután visszakapták lógó nyelvű, de már kevésbé kimelegedett kutyusukat. Ha még nem vagy kártyaelfogadó, akkor mindenképpen olvass tovább, mert eláruljuk, mi az, ami – bár lehet, nem gondolnád – rendkívül fontos lehet a gazdiknak egy kutyakozmetikában!

Környezetbarát kutyasampon, érzékeny kutyabőrre való fürdető? Ott vannak a polcodon! A legjobb nyíró- és trimmelőeszközök, speciális bontófésűk? Mindig tudod, hol találod őket. Egy szomjas, a legjobb készítmények illatát sem elviselő, víziszonyos négylábú, akit pórázon rángatnak eléd? Tele van velük a szalon, nem igaz? Ne szépítsük, az ebek nem a kutyakozmetikust választanák, ha a kedvenc helyükről, a legkedvesebb időtöltésükről kérdeznénk őket. Vitathatatlan persze, hogy amilyen nagy az ellenállás a fürdőkád vagy a nyírósarok előtt, annál nagyobb lesz a megkönnyebbülés a folyamat végén, amikor a négy- és a kétlábúak egyszerre lélegeznek föl: előbbieknek nem lesz melegük, míg te és a kutya gazdija lassan a pénztár felé veszitek az irányt. Mielőtt fizetésre és távozásra kerülne a sor, érdemes megitatni a megszépült vendéget, főleg akkor, ha kánikulában érkezett a szalonodba. Az is fontos, hogy nem elég vizet kínálni az állatnak, muszáj, hogy a víz friss is legyen, másképp nem issza meg. Engedd ki a csapot és töltsd meg a tálkáját újra és újra, amilyen gyakran csak lehetséges. Egy pár frissítő korty után pedig nincs más hátra, mint az, hogy előkerüljön a kártyaterminál és elindulhasson a kártyás fizetés. Ugye már nálad is elérhető?

Ha esetleg te még nem volnál elkötelezett a digitális fizetési megoldások iránt, akkor jó, ha tudod, hogy elektronikusan mindent sokkal gyorsabban el lehet intézni. Ha a vendéged kártyával fizet nálad, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted például a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell sem neked, sem a vendégednek készpénzért sorba állnotok a bankautomatánál. Ugye te is kártyaelfogadó vagy már? Ha esetleg még nem, akkor csak elő kell venned az okostelefonodat, letölteni rá egy alkalmazást, amivel pillanatok alatt Telefonterminállá alakítod az eszközt és már el is újságolhatod magadról, hogy nálad is lehet kártyával fizetni!

Ne félj ettől a lépéstől, hiszen kártyával is kaphatsz borravalót! Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla, hiszen a kártyaelfogadás ma már alap! Hidd el, hogy kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, ráadásul kártyaelfogadóként népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál!

A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek