Itt a február, most már alaposan benne vagyunk 2023-ban, eldőlni látszik, hogy az emberek betartották-e újévi fogadalmaikat. A legtöbben rendszeres mozgással, egészséges étkezéssel, testük átformálásával kapcsolatban tettek maguk számára valamilyen ígéretet. Személyi edzőként biztosan tapasztalod, hogy kitartott-e a január első hetében kezdődött lendület. Ha év elején te is felpörgetted magad és a vállalkozásod, és például kártyaelfogadóvá váltál, akkor gratulálunk hozzá! Ha viszont még nem, akkor sem késő, sőt eljött az idő, hogy végre belevágj!

Te is észrevetted már, hogy még ki sem pihentük a szilveszteri buli fáradalmait, már eltelt az első hónap az évből, és alaposan benne járunk a másodikban? Rengeteg fogadalom, ígéret született az év végén, amiket saját magunknak hoztunk:

„Nem eszem este 6 után…”

„Elkezdek futni, és többet járok majd úszni…”

„Kevesebb csokit eszem…”

„Többet mozgok, és beiratkozom egy személyi edzőhöz…”

Biztosak vagyunk benne, hogy te is megerősíted: az év elején mindig ugrásszerűen megnő azoknak a száma, akik mozogni szeretnének. Azt is tudjuk, hogy azóta rengetegen visszakoztak, gondolták meg magukat, akik viszont eddig kitartottak, azok valószínűleg komolyan is gondolják a testük átformálását. Sokaknál nem mindegy azonban, hogy milyen edzésmódszert választanak, mekkora intenzitással, milyen körülmények között csinálják a gyakorlatokat. Számos szakmai fogás van ezeken kívül is, amikben egy szakember nagy segítséget nyújthat.

Mi az, amiben a szakmaiságon kívül még segíthetsz a vendégeidnek, sőt magadnak is? A fizetési lehetőségek megreformálásában. Hidd el, minden vendég örülne, ha az edzés végeztével nem kellene izzadtan, kimerülve a táskájában kutatnia a készpénz után. A legritkább esetben fordul elő, hogy valaki nem felejti el előkészíteni a pontos összeget, általában a tárcában lapul a pénz, ami pedig az öltözőben marad. Gyakran kell visszaadnod, de olyan is előfordul, hogy az emberek egész egyszerűen nem hoznak készpénzt, mert megszokták már, hogy nincs rá szükségük.

Gondolj bele: a havi bérlet a legtöbb esetben ma már egy plasztikkártya, pontosan akkora, mint egy bankkártya. Így ügyfeled a kettőt egymás mellé teheti, egyszerre kezelheti. Kis helyet foglal, a sportolni vágyó könnyen magával tudja vinni az edzésre, és akár azonnal fizetni is tud vele. Neked egy gonddal kevesebb, neki egy kényelmi funkcióval több!

Milyen előnyökkel jár, ha a vendéged kártyával fizet nálad? Gyakorlatilag akár te is azonnal befizetheted a számláidat, rendezheted egyéb kiadásaidat. Egy hónapban akár több órát is megspórolhatsz azzal, hogy nem állsz sorban készpénzért a bankautomatánál. Ráadásul ahhoz, hogy te is kártyaelfogadóvá válj, nem kell mást tenned, mint letöltened Android típusú telefonodra egy alkalmazást, és Telefonterminállá alakítanod azt. Ezután pedig már csak annyit kell felelned elégedetten, hogy „persze”, amikor arról kérdeznek, lehet-e nálad kártyával fizetni.

Miért különösen fontos, hogy a vendégeid akár kártyával is fizethessenek nálad? Azért, mert:

Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.

Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!

A kártyaelfogadás ma már alap!

Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.

Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!

Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Getty Images

Ezek is érdekelhetnek