Az elmúlt másfél év rengeteg változást hozott az életünkbe. Most, hogy lassan talán magunk mögött hagyhatjuk a nehéz hónapokat, és visszaállunk valamiféle „normális” működésre, érdemes felkészülnünk – életünk valamennyi területén – a hosszú távú változásokra és a kutyagazdik megváltozott elvárásaira.

Bodza kutyának egy időre le kellett mondania a profin gondozott bundáról, de most ismét élvezheti a hozzáértő kezek szakszerű munkáját. Gazdája is örül, hogy kedvence újra jó kezekbe kerül, de azt is tudja, hogy az elmúlt időszakban valami megváltozott. Bár a pandémia fenyegetése alábbhagyott, az emberek többségében maradt némi tartózkodás az érintkezéssel, érintéssel szemben. Fő a biztonság! A kártyaelfogadás rövid idő alatt vált szédületesen népszerűvé, mivel érintésmentes és ezért biztonságosabb, mint a készpénz.

A kártyaelfogadás menő, sőt egyre menőbb. Ha ezt várják el kutyagazdi ügyfeleid – és biztos lehetsz benne, hogy ami tegnap még csak előny volt, az ma már elvárás, még ha gyakran kimondatlan is –, neked is lépést kell tartanod a fejlődéssel! A kártyaelfogadásra ugyanis van ügyféligény, csak nem mindig látható! Márpedig a XXI. században nem mehetsz szembe a trendekkel, ha vállalkozásodat életben szeretnéd tartani.

A kártyaelfogadással ráadásul többet nyersz, mint amennyi a költsége. Sokan ma már szívesebben választják azt a szolgáltatót, lehet az kutyakozmetikus, fodrász vagy fűtésszerelő, akinél kártyával is tudnak fizetni. Vagyis azzal, hogy az üzletedben biztosítod a kártyaelfogadás lehetőségét, egyrészt rögtön megszűröd a vendégeidet, másrészt akár meg is sokszorozhatod a számukat.

Ha esetleg attól tartasz, hogy a kártyaelfogadással oda a borravaló, akkor ne aggódj! Kártyával is ugyanúgy kaphatsz borravalót a törzsvendégeid gazdijaitól, és mindazoktól, akik elégedettek a munkáddal.

Végezetül gondolj bele, mennyivel kellemesebb, ha egy vízben, kozmetikumokban és kutyaszőrben töltött nap során nem kell néhány alkalommal még a kassza mélyére is elmerülnöd, hogy a visszajárót számolgasd, hiszen a fizetés érintésmentesen is megoldható! A kártyaelfogadás gyorsabb, mint a készpénz, és technikailag is egyszerű.

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek