Az év vége közeledtével általában megnő a pihentető, kényeztető masszázsok, a tápláló pakolások iránti igény, és szakemberként könnyen olyan érzése támadhat az embernek, mintha mindenki nála szeretné kipihenni az elmúlt hónapok fáradalmait. A december beköszönte a csípős hidegek és az ünnepi készülődés miatt is sűrű: a vendégek sietnek, így egyre többen szeretnék leegyszerűsíteni a folyamatokat, így például a fizetést is. Ők azok, akik nálad is arra számítanak, hogy tudnak digitálisan fizetni. Azt javasoljuk, hogy erre a kérésre ne mondj nemet! Inkább olvass tovább, hogy tudd, mit kell tenned azért, hogy kártyaelfogadóvá válj!

Az arc hidratálása, a ráncok megelőzése és a fényvédelem télen is fontos, de az igazán eltökélt vendégeidnek az év végi hajrában sem elég az otthoni bőrápolás – ők profi szolgáltatóhoz, hivatásos bőrápoló szakemberhez fordulnak. Tárcsázzák is a telefonszámodat, és sokan úgy ülnek be a kozmetikai székedbe, mintha soha többet nem kellene kiszállniuk onnan. Az év vége a munkában és a munkahelyi rendezvények során megfáradt embereket arra sarkallja, hogy vagy egy alapos tisztításra és masszázsra, vagy csak egy gyors szemöldökformázásra, gyantára jelentkezzenek be hozzád. Akármi is az indok, a két ünnep közötti időszakot megelőzően nem lesz sok időd pihenni!

A vendégeid kényeztetése közben a saját dolgodat is megkönnyítheted azzal, ha megfogadod az alábbi apróságokat: havas időben nagyobb lábtörlővel és több vendégpapuccsal, viharban extra esernyőtartóval várd a hozzád érkezőket, hiszen ezeket biztosan értékelik majd! Érdemes előre elkészíteni egy nagy adag gyógynövényes vagy gyümölcsteát is, hogy aki a fagyból, hidegből jön, hamar felmelegedhessen nálad. A kezelés végeztével pedig ne feledkezz meg a szépülni vágyók egyik legtitkosabb vágyáról, a kártyás fizetésről sem! Ma már egyre kevesebb készpénzt hordunk magunknál, hiszen a kártyás fizetés jóval gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb. Hadd mutassuk be az előnyeit!

Ha még esetleg nem volnál a digitális megoldások híve, akkor eláruljuk, hogy így az elszámolt forgalmadból te is egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat. Azt se feledd, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni, már csak azáltal is több időd marad, hogy nem kell készpénzért sorba állnod a bankautomatánál ­– és persze a vendégeidnek sem! Máris mondjuk, hogyan válhatsz kártyaelfogadóvá. A legegyszerűbben például úgy, ha letöltesz Android típusú telefonodra egy alkalmazást, amivel pillanatok alatt Telefonterminállá alakítod a készüléked, és már készen is vagy!

Ne hezitálj, hiszen kártyával is kaphatsz borravalót! Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is! Ne feledd, hogy az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla! Hidd el, hogy kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, ráadásul kártyaelfogadóként népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál! A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek