Biztosan te is észrevetted, hogy a madarak egyre többször csiripelnek és egyre korábban indul világosban a nap. Ez az egyik legbiztosabb jele annak, hogy itt a tavasz! Te, aki személyi edzőként tevékenykedsz, ilyenkor szoktál felfigyelni arra, hogy egyre többen szeretnének változtatni az életmódjukon, nem igaz? Ha nem akarsz kígyózó sorokat a recepcióspultnál és készpénzt keresgélő tömegeket az öltöző előtt, akkor válts mielőbb és legyél te is kártyaelfogadó!

Sportmelltartót, edzőcipőt vagy tréningnadrágot és pólót veszel reggel, mielőtt munkába indulsz. Olyan helyre mész be dolgozni, ahol egész nap emberekkel, a vendégeiddel foglalkozol. Ők pedig lesik minden kívánságodat, hiszen csak akkor érik el a vágyott tavaszi formájukat, ha azt teszik, amit mondasz nekik. Annyit futnak és annyit nyújtanak, amennyit javasolsz és azt eszik, ami szerinted a leginkább kell a szervezetüknek. Hallgatnak rád akkor is, ha a sportruházat helyes kiválasztásában adsz számukra tanácsot, mert senkinek nem hiányzik egy futást vagy szabadtéri erősítést követő megfázás. A fizikai munka végzése közben mindannyian izzadunk, ezért nem csodálkozunk azon, ha otthon csavarni kell a vizet a ruhánkból. Éppen ezért fontos a réteges öltözködés: a bemelegítést követő kimelegedéskor bizony jobb levenni és a derekunkra kötni a kabátot, hogy aztán később, mondjuk egy árnyékos szakaszra érve ismét magunkra kaphassuk, ha fázunk.

Ha a színek és az anyagok kiválasztásában nem is, a bemelegítő és a levezető gyakorlatokban már biztosan elengedhetetlenek a tanácsaid a vendégeid számára. Ha együtt futsz velük, akkor biztosan megosztják veled a legújabb élményeiket is, legalábbis amennyire az általad diktált tempó engedi. Gondolkodtál már, mit felelnél, ha arról mesélnének, hogy az edzés végeztével rohanniuk kell tovább, ezért az óra ellenértékét is nyújtás közben, egy farönkön szeretnék rendezni? Ha ránk hallgatsz, akkor elgondolkodsz rajta, de addig is elmondjuk, mit kell hozzá tenned! Elég csupán a mobiltelefonodra letölteni egy alkalmazást és máris a kezedben van egy Telefonterminál!

Miért tegyél így? Mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

A kártyaelfogadás többet hoz a konyhára, mint amennyibe kerül. Most már te is láthatod, a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- vagy középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Unsplash

Ezek is érdekelhetnek