Itt a nyár, többek között a gyönyörű, ápolt kezek és lábak ideje! Ilyenkor előkerülnek a strandpapucsok és a szandálok. Nem csoda, ha azt tapasztalod, hogy a vendégek egymásnak adják a kilincset a szalonodban. Ha több a munkád és kevesebb az időd, talán te is szeretnéd egyszerűbbé tenni a fizetés folyamatát és a vendégeidnek kártyás fizetési lehetőséget biztosítani, hogy ne kelljen készpénzt keresgélniük. Olvass tovább, és tudd meg, hogy ez mennyire egyszerű!

Azt mondják, egy színes körömlakk az egész megjelenésünket feldobja és ez a nyári időszakban fokozottan igaz! Legyen szó egy esti programról fekete ruhában, vagy egy munkaebédről nadrágkosztümben és fehér blúzban, ha az ember körmei rózsaszín vagy mélylila cukorlakkban pompáznak, akkor még tökéletesebb lehet az összhatás.

Sokan kérhetik tőled, hogy vibráló, neonszínű lakkot válassz nekik, hiszen attól a kezük is barnábbnak tűnik. Az biztos, hogy minél élénkebb egy árnyalat, annál jobban látszik, ha az ember napozott egy kicsit. Érdemes fölhívni a figyelmet a hidratálásra és a fényvédelemre: nyáron is érdemes esténként könnyű kézkrémet használni, hiszen a takarítás és a kézmosás ilyenkor is igénybe veszi a bőrt. Aki pedig szeretné elkerülni a májfoltokat és a napvédelem is fontos a számára, az mindenképp használjon fényvédőt a kezére is! Ha ezekkel a tanácsokkal látod el a vendégeidet, biztos lehetsz benne, hogy visszatérnek, hiszen érezni fogják, hogy törődsz velük. Hogy mivel teheted még tökéletesebbé a manikűrt vagy pedikűrt követő perceket? Azzal, ha bankkártyával is fizethetnek nálad!

A digitalizációban az a legjobb, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni. Ha a vendéged kártyával fizet neked, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted az összes számládat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell készpénzért sorba állnod a bankautomatánál ­– és persze a vendégeidnek sem!

Még nem vagy kártyaelfogadó? Máris elmondjuk, hogyan válhatsz azzá. Például a legegyszerűbben úgy, hogy letöltesz Android típusú telefonodra egy alkalmazást, amivel pillanatok alatt Telefonterminállá alakítod a készüléked, és már készen is vagy! Ne hezitálj, hiszen kártyával is kaphatsz borravalót! Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla! Hidd el, hogy kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, ráadásul kártyaelfogadóként népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál!

A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek