Fodrász vagy, aki minőségi munkát ad ki a kezeiből, a szakértelmedet pedig szívesen megfizetik.
A vendégeid nem restek a zsebükbe nyúlni akkor sem, ha a festéshez vagy a vágáshoz szükséges hosszú órák díja mellett az anyagköltség egy részét is elkéred tőlük. A digitális megoldások a te életedet is megkönnyítik, de ha számodra a vendég az első, akkor a kártyás fizetés bevezetésével kezdd! Titkon mindenki azt reméli, hogy nálad is van egy terminál.

Szélfútta stílust, természetesnek ható tartóshullámot, mindezek tetejébe pedig egészséges hajfényt várnak a székedbe ülők, hiszen egy új frizurával a vendégeid lelkére is hatsz: mindannyian jobban érzik magukat tőle! Tudjuk, hogy nemcsak a jó minőségű alapanyagokra és a fodrászkellékekre kell beruháznod, hanem a közüzemi számlákat is minden hónapban ki kell fizetned. Télen a fűtés, nyáron pedig a légkondicionáló költségei dobhatják meg a kiadásaidat, de ha rangsorolnod kellene, miért mennyit fizetsz, arra jutnál, hogy az időd a legdrágább, nem igaz?

A digitalizáció legnagyobb előnye, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni. Gondolj csak bele, hogy ha a vendéged kártyával fizet neked, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted az összes számládat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell készpénzért sorba állnod a bankautomatánál. Vállalkozóként és szakemberként nem könnyű mindennel úgy zsonglőrködni, hogy a vendégeid számára elsőszámú szuperhős maradj, ha a frizurájukról van szó, ugyanakkor mindent, ami a vállalkozásoddal jár, időben elintézz.

Van egy jó ötletünk! A hajmosást követő fejmasszázs alatt te is jobban ellazulsz majd, ha tudod, hogy a műszak végén nem kell végigjárnod a várost, hiszen mindent egy helyen, digitálisan elintézhetsz. Az első lépés ahhoz, hogy kártyaelfogadó legyél, csak annyi, hogy a telefonodra letöltött alkalmazás segítségével Telefonterminállá alakítod a készülékedet.
Ezután pedig csak mosolyogva igent kell mondanod arra a kérdésre, hogy nálad is lehet-e kártyával fizetni.

Azért érdemes megtenned ezt a pár lépést, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

A kártyaelfogadás többet hoz a konyhára, mint amennyibe kerül. A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek