Ismersz olyan bisztrót Budapesten, amely nemcsak kizárólag növényi alapanyagokat használ, de még környezettudatosan is működik? Mi most megmutatjuk, hogy bizony van ilyen hely! Íme a Szabad Bisztró! ??? 

A Készpénzmentes Zóna szeptemberben teljesen kizöldül, ami azt jelenti, hogy egy teljes hónapon keresztül öt olyan egyéni- és mikrovállalkozót mutatunk be a ZöldZóna oldalán, akik számára fontos a fenntarthatóság, tehát megjelent már náluk valamilyen zöld kezdeményezés.  

A Szabad Bisztróban az ínycsiklandó vegán bárételeken kívül megtalálhatod a napi vegán ebédmenüt, a magyar kézműves söröket és borokat, illetve a Budapesten pörkölt kávét és a magyar kistermelőktől beszerzett szörpökből készült házi limonádét. A videóból az is kiderül, hogy melyek azok a környezettudatos praktikák, amelyek segítségével Te is tehetsz azért, hogy fenntarthatóbb legyen a vállalkozásod. 

A bisztró tulajdonosa szerint a vendégek 60-70 százaléka a bankkártyás fizetést részesíti előnyben. Fontolgatod, hogy te is kártyaelfogadóvá válj? Tudj meg minden fontos infót az alábbi weboldalon! 

Ezek is érdekelhetnek