Melegszik az idő és lassacskán lekerülnek rólunk a vastag pulóverek, szem előtt van a karunk, a vádlink, néha a térdünk is. Ezt mantrázzák magukban azok a vendégeid is, akik a nyaralásra készülődve egy szebb, formásabb alak reményében felkeresnek téged. Mielőtt azonban egyeztetnéd az időpontokat, hadd javasoljunk egy alkalmazást, amit, ha letöltesz, a te életed is biztosan megváltozik! Olvass tovább, ha kíváncsi vagy rá, mi az!

Állandóan csörög a telefonod, igaz? Már azt sem tudod, hogy reggel kezdj korábban, vagy este maradj tovább az edzőteremben. Tudjuk, hogy mindenkit be szeretnél préselni a napirendedbe, hogy mindenkinek segíteni szeretnél. Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen a tavasz utolsó hónapja szinte már olyan, mintha nyár lenne. A sokat megmutató ujjatlanok, a testre feszülő pólók és szűk ruhák szempontjából talán még lehet egy kis időt nyerni, de vészjóslóan közeleg a kánikula. Hamarosan teljesen okafogyottá válik majd a derékra kötött pulóver vagy a sokadik réteg alatt magabiztosan megbújó alakformáló fehérnemű. Ha hívnak a vendégeid, biztosan megkérdezik majd, hogy mennyi időt vesz igénybe az edzés; hogy biztosan lefaragható-e róluk az a néhány plusz kiló; hogy nem lesznek-e nagyon éhesek, ha futni kezdenek vagy hogy hetente hány alkalommal kell találkoznotok.

A kérdésekre nincs általános válasz, ezt te tudod a legjobban, de arról biztosíthatod őket, hogy mindenki számára létezik megoldás, csak akarni kell. Meglehet, hogy ezután is záporoznak majd feléd a kérdések. Lesz, aki sportruhákról érdeklődik, másnak esetleg nem lesz saját jógamatraca. Már azon sem lepődsz meg, ha bevásárlás közben megkérdeznek, hogy melyik fehérjeport vennéd a helyükben, ha egy adott testtájékon szeretnének szálkásodni. Bár valamennyi kérdésre van jó válaszod, talán mégis van egy, amire még te sem gondoltál:

Lehet nálad kártyával fizetni?

Ha még nem tudsz igennel felelni, akkor eláruljuk, mit kell tenned. Vedd elő a telefonodat, tölts le rá egy alkalmazást, amivel egyszerűen Telefonterminállá alakítod, majd válaszold mindenkinek azt, hogy igen, te is kártyaelfogadóvá váltál! Hezitálsz? Ne tedd, hiszen kártyával is kaphatsz borravalót! Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla, hiszen a kártyaelfogadás ma már alap! Hidd el, hogy kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, ráadásul kártyaelfogadóként népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál!

A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek