Biztosan te is tapasztaltad az év elején, hogy ilyen kiszámíthatatlan időjárási körülmények között egyre több a négylábú ügyfeled. Reggel megáznak, délelőtt megszáradnak a napon, hogy aztán délutánra szétfújja a bundájukat a szél. A szerető gazdik nem győzik helyrehozatni kedvenceik „frizuráját”. Ezt azonban a legtöbben ma már nem készpénzzel rendeznék, hanem egy sokkal kényelmesebb módon, a bankkártyájukkal. Miért okoznál nekik csalódást azzal, hogy te még mindig nem vagy kártyaelfogadó?

Hivatalosan tombolnia kellene a télnek, de ez egyáltalán nincs így. Akár egy napon belül is előfordul, hogy három évszak váltja egymást. Reggel télhez közeli hideg van, délelőtt őszi zivatarok áztatnak szét minket, délután pedig tavaszi napsütés tombol. Ezen körülmények valamennyi elképzelhető kombinációja váltja egymást napról napra, most már hónapok óta.

Ezek a szélsőségek az állatokat sokszor jobban megviselik, mint minket, embereket. Ha egy kutya csak néhány órát tölt kint a szabadban, azonnal meglátszik a szőrén, bundáján a váltakozó időjárás nyoma. Hiába adsz jó tanácsokat, a gubancos, filces „frizurát” szinte lehetetlen otthon, a kádban vagy az udvaron helyrehozni, ezért ilyenkor is sokan fordulnak kutyakozmetikushoz. Persze, nemcsak a négylábúak külseje miatt jöhetnek hozzád a vendégek, de ilyenkor általában a legtöbben ezzel az indokkal foglalnak időpontot a szakemberekhez.

Nincs kétségünk afelől, hogy tőled mennek haza a legelégedettebben a vakkantó ügyfelek, ahogy abban is biztosak vagyunk, hogy a gazdikat is hatalmas boldogsággal tölti el kedvenceik frissen nyírt, tiszta látványa. De hogyan lehet még ennél is tökéletesebb a boldogság egy szalonban töltött kezelés után? Ha kétlábú ügyfelednek nem kell a táskájában, tárcájában kutatnia a készpénz után, ha nem kell pórázzal a kezében azon ügyeskednie, hogyan keressen papírpénzt, aprót, miközben kedvencét is a közelében tudja. Hidd el: neked, neki és a kutyusának is az a legegyszerűbb, ha egyetlen mozdulattal rendezheti a számlát!

Ha a vendéged kártyával fizet nálad, akkor az elszámolt forgalmadból te is akár egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell készpénzért sorba állnod a bankautomatánál. Ahhoz, hogy kártyaelfogadóvá válj, nem kell például mást tenned, mint letöltened Android típusú telefonodra egy alkalmazást és Telefonterminállá alakítanod azt. Ezután pedig csak mosolyogva igent kell mondanod arra a kérdésre, hogy lehet-e nálad kártyával fizetni.

Miért érdemes belevágnod? Azért, mert:

Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.

Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!

A kártyaelfogadás ma már alap!

Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.

Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!

Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Getty Images

Ezek is érdekelhetnek