Az év vége és az új év eleje a személyi edzők számára is számos lehetőséget tartogat, hogy megkülönböztessék magukat versenytársaiktól, és megerősítsék vagy bővítsék vendégkörüket. Nemcsak marketingakciókkal, hanem például olyan új szolgáltatások bevezetésével is lépéselőnybe kerülhetsz, mint a bankkártyás fizetés. Az emberek ugyanis készpénz helyett szívesen fizetnének kártyával, még akkor is, ha nem beszélnek róla.

Hamarosan itt az új év a szokásos szilveszteri fogadalmakkal, amelyeknek többsége általában a testsúlyunkra, illetve a különböző sportolási szokásainkra vonatkozik. Ebben az időszakban mindenképpen érdemes bevetned magad személyi edzőként, ha például új vendégekre vagy épp arra vágysz, hogy a már meglévők gyakrabban látogassanak el hozzád.

Számos lehetőség adott, hogy megkülönböztesd magad a versenytársaidtól, vagy hogy olyan szolgáltatásokat kínálj, amikkel gyarapíthatod a bevételeidet.

A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk pár tippet, ami sok személyi edzőnek bevált már az elmúlt években:

  1. Hirdess karácsonyi vagy évindító „Egyet fizet, kettőt kap” akciót, esetleg 9 alkalom után add a tizediket ajándékba!
  2. Indíts valamilyen nyereményjátékot közösségi média oldalaidon! Ösztönözheted például arra a követőidet, hogy osszák meg az általad ajánlott tartalmakat, cserébe egyikőjük havi vagy 10 alkalmas bérletet nyer.
  3. Mutasd be valamelyik nagy fejlődésen átment vendégedet, az edzéstechnikáját, az erőfeszítéseit – természetesen a hozzájárulásával! –, és hirdess ennek apropóján fittségi háziversenyt leendő és jelenlegi vendégeidnek valamilyen ajándékért!
  4. Rendezz időről időre bemutató órát, ahol az edzés iránt érdeklődők megismerkedhetnek a módszereiddel, vagy tedd ingyenessé az első órákat a hozzád fordulók számára!
  5. Vezess be egy olyan szolgáltatást, amivel még viszonylag kevés személyi edző büszkélkedhet, a vendégek viszont biztosan örülnének neki! Ilyen lehet például, hogy kártyaelfogadóvá válsz.

Hogy miért éppen ez?

Mert talán nem is gondolnád, mennyien fizetnének szívesen kártyával, még akkor is, ha nem beszélnek róla.

Mert a kártyaelfogadás neked is többet hoz a konyhára, mint amennyibe kerül.

Mert kártyával is kaphatsz borravalót!

Mert a kártyaelfogadás ma már alap!

Mert kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb.

Mert a kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál!

Mert a terminál a barátod, és aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek