Töltsük akár kisebb társaságban, vagy a laptop előtt egy barátokkal közös Zoom csoportban, a 2021-es év szilvesztere is megérdemel némi csillogást!

Egészen biztos, hogy az idei év utolsó estéje is kicsit másképpen fog kinézni, mint a pár évvel ezelőtti ünneplések, de legyen szó akár egy kevésbé ideális virtuális buliról a haverokkal a neten, vagy egy visszafogottabb otthoni baráti koccintásról, miért ne csíphetnénk ki magunkat és köszönthetnénk az új évet a legjobb és egyúttal legszebb formánkban? Biztosak vagyunk benne, hogy ezt a vendégeid is hasonlóképpen látják, sőt már az év végi időpontjaikat is befoglalták a naptáradban. Ezért mutatunk is gyorsan 3 elképesztően szép és trendi sminkötletet a tengerentúlról, amivel lenyűgözheted őket!

1.: 2022 is a laminálásról szól majd!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emily Cheng (@emilychengmakeup) által megosztott bejegyzés

Yara Shahidi arcának nincs olyan technika, ami ne állna jó! Vess csak egy pillantást a ragyogó, fényes bőrére, szemére, szájára vagy szemöldökére. A titok egyszerű: laminálás, laminálás és laminálás… Alapozz meg a sminknek egy gazdag arckrémmel, majd használj a bőrtónushoz illó alapozót és pirosítót, vigyél fel az ajkakra egy magas fényű szájfényt, kend be a szemhéjakat szemhéjfesték balzsammal és végül lamináld a szemöldököt!

2.: A klasszikus cicaszem újragondolva

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Steven Tabimba (@glamtechstevent) által megosztott bejegyzés

Még mindig azt gondolod, hogy tökéletes tusvonalat és igéző szemeket csupán fekete, illetve barna színnel lehet rajzolni? Akkor ideje, hogy megnézd a fenti képet! Bár a vörös hajkorona önmagában is megérne egy külön bekezdést, mi most térjünk rá inkább a sminkre: kenj a szemekre gyöngyház fényű, fémes csillogású, narancssárga szemhéjfestéket, majd rajzolj vékony szárnyakat arany folyékony szemceruzával a szemek külső sarkára, illetve húzz belőle a belső szemzugokra is. Biztos lehetsz benne, a vendéged a végén csodásan fog kinézni!

3.: Fekete rúzs

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BEAUTY IS BORING (@beautyisboring) által megosztott bejegyzés

Ha a vendéged mindig is kacérkodott, de sosem volt elég bátor a sötétebb rúzshoz, akkor a mostani szilveszter pont az az alkalom, amikor bátran kipróbálhatja! Csak ügyelj arra, hogy először alapozóval, illetve korrektorral egyenlítsd ki tökéletesre az arcbőrét, majd a drámai hatás érdekében vastagon emeld ki a szemeit szempillaspirállal. Akár műszempillákat is felragaszthatsz, végül pedig borítsd fényes, csillogó fekete rúzsba az ajkait! Tadamm! A végzet asszonya előállt!

Ha pedig végeztél a szilveszteri vendégdömpinggel és egy kis nyugiban magad is átgondolnád az év végén, hogy mik azok a dolgok, amiket akár érdemes lenne megfogadnod 2022-re vonatkozóan szakmai szempontból, akkor egyet semmiképp ne felejts ki a sorból, mert nem csupán a vendégeid lesznek hálásak érte, de a vállalkozásodnak is csak jót tehetsz vele: ez pedig a kártyaelfogadás. Talán nem árulunk el vele nagy titkot és magad is tapasztaltad már a munkád során, hogy az elektronikus fizetés mostanra alapelvárás lett Magyarországon. Nem csoda, hiszen kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, emellett a kártyaelfogadás többet hoz a konyhára, mint amennyibe kerül. Az emberek szívesen fizetnének digitálisan, még akkor is, ha esetleg nem is beszélnek róla, ezért a kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod azokénál, akik még nem vezettek be terminált! Az pedig már csak hab a tortán, hogy egyébként kártyával is kaphatsz borravalót!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek