Napsütés és tengerpart, ez a két szó jut először eszünkbe a nyárról. Lehetséges, hogy ilyenkor fodrászként a te naptárad is gyorsabban betelik, hiszen aki szabadságra megy, utazás előtt többnyire elmegy egy friss fazonírozásra. Tudjuk, hogy a legjobbat szeretnéd nyújtani a vendégeidnek, így azt is eláruljuk, mi az, aminek még egy tökéletes frizuránál is jobban örülnek!

Fogadjunk, hogy mostanában te is gyakran mondod a székedben ülőknek, hogy akár vízpart mellett, akár a városban pihennek, a hajat és a fejbőrt óvniuk kell a napsugaraktól és a tengervíztől. Érdekes, hogy utóbbitól olyannyira nem tartunk, hogy sok vendéged biztosan a sós vizes hatást kéri tőled, vagyis olyan, többnyire zabolátlan hullámokat, amik éppen úgy hatnak, mintha csak a tengerből lépett volna ki. Bár a tengerparti fürdőzés nyomait könnyedén lehet utánozni az erre kifejlesztett különböző hajápolókkal és szprékkel, a legfontosabb mégis az, hogy se a szín, se a hajszerkezet ne károsodjon. Amikor ezekre felhívod a vendéged figyelmét, bátran ajánlj neki egyéb praktikákat is, például, hogy viseljen sapkát vagy szalmakalapot, és hogy ne feledkezzen meg a fényvédelemről akkor sem, ha a hajkoronájáról van szó. A különlegesen igénybe vett fürtöknek extra hidratálásra van szükségük, például hajvasalás vagy göndörítés előtt is. A speciális ápolók használata még télen is fontos, nyáron pedig egyenesen kötelező! És mi az, amit még a fenti tippeknél is szívesebben hallanak a vendégeid? Az, hogy nálad akár kártyával is fizethetnek!

A digitalizáció legnagyobb előnye, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni. Ha a vendéged kártyával fizet nálad, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell készpénzért sorba állnotok a bankautomatánál. Ahhoz, hogy kártyaelfogadóvá válj, nem kell mást tenned, mint letöltened Android típusú telefonodra egy alkalmazást és Telefonterminállá alakítanod azt. Ezután pedig csak mosolyogva igent kell mondanod arra a kérdésre, hogy lehet-e nálad kártyával fizetni.

Miért érdemes belevágnod? Azért, mert:

  • az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek