Van a tavaszkezdésnek egy olyan időszaka, amikor még esőkabát és vastag pulóver kellhet egy esti sétához, de a madárcsicsergés és a virágzó fák már azt harsogják, hogy elkerülhetetlen a nyár villámgyors berobbanása. Ilyenkor az ember kedélye, hangulata is jobb, így talán a vendégek is szívesebben kérnek tőled merészebb színeket a körmeikre. Egy kérdés van csak, ami biztosan nem évszakfüggő: ugye nálad is tudnak kártyával fizetni?

Még nincs itt az ideje a neonszínű cukorlakkok és az ébenfekete fesztiválcsillámok borította körmöknek, de ami késik, nem múlik! Most még hódít az esküvőszezonban is népszerű örök klasszikus, a francia manikűr, még ha az alapszínt élénkebb árnyalatokkal helyettesíted is. Nem ritka, hogy a natúr, körömerősítő alapozóra apró virág vagy vattacukor-rózsaszín pillangó kerül, ha ez a vendég kérése. Azt biztosan észrevetted, hogy a sötétbordó és a haragoszöld most éppen nem sláger, így a téli színpalettát egy darabig elfelejtheted, noha a zöldnek léteznek olyan árnyalatai, amiket nemcsak télen, hanem a tavasz beköszöntével is szívesen viselünk.

Feltűnő és formabontó trend a színváltós, színátmenetes stílus. Sokan szeretnék, hogy az átmenet a hajszínükben és a körmeiken is visszaköszönjön. Ők azok, akik ombre stílusú lakkot kérnek tőled, ami speciális technikát igényel, de a végeredmény egyszerre lesz kifinomult és extravagáns, úgyhogy megéri ajánlanod az új vendégeidnek is. Ha új vendég jelentkezik be hozzád, akit nem ismersz és ezért nem lehetsz tisztában az ízlésével, kérdezd ki és bátran javasolj neki olyasmit, amit korábban nem próbált, de talán mindig is szeretett volna. A körömlakk-lemosót tartsd magad mellett (ahogy mindig), így, ha a szín mégsem tökéletes, azonnal le tudod szedni a körömről. Nincs az a vendég, akit ez a lehetőség ne nyugtatna meg!

Ahogy a régi motorosok, úgy az újak is előállhatnak váratlan kérdésekkel, amikre jó előre felkészülnöd. Ha fogadhatnánk egy nagyobb összegben, hogy melyek lehetnek ezek, biztos azt mondanánk, hogy a kártyás fizetés lehetősége köztük lesz!

Ne félj, hiszen rendkívül egyszerű lépések vezetnek odáig, hogy te is
kártyaelfogadó legyél. Csak a telefonodra és egy alkalmazásra van szükséged hozzá, hogy könnyedén Telefonterminállá alakítsd a mobilod és már készen is vagy!

Ezzel biztosan nagy örömöt szerzel a vendégeidnek, hiszen az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla. A kártyaelfogadás ma már alap és kártyával is kaphatsz borravalót! Hidd el, hogy kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, ráadásul kártyaelfogadóként népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.

A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek