A nyári szabadságok ideje alatt több időnk van a kertben tevékenykedni és sokan a tavaszi nagytakarítást is ebben az időszakban ismétlik meg. Nem csoda, hogy a körömlakkok is gyorsabban kopnak ilyenkor, téged pedig egyre gyakrabban keresnek föl kéz- vagy lábszépítő kezelésre. Noha a gyönyörű, frissen elkészült körmök tartósságát otthon is sokszor próbára tesszük, a lakkozást követő, kritikusnak számító 24 órában fontos csak igazán, hogy ne ütődhessen, ne érhessen hozzá semmi a körmökhöz. Ezt azzal is segítheted, ha nem kényszeríted papírpénz és apró utáni kutakodásra a vendégeidet, hanem lehetővé teszed számukra a kártyás fizetést: csak egy mozdulat és már készen is van. Jól hangzik, igaz?

Színes-szagos, fényvédőt is tartalmazó, gyorsan száradó, ápoló, fényesítő – és még hosszan sorolhatnánk, hogy milyen ma egy igazán jó körömlakk. Egyetlen kérdést illetően azonban nehéz dolgunk van: ez pedig a tartósság. Annak, aki nem szeretné UV-fény alatt a körmére égetni a kemikáliákat, a hagyományos körömlakk marad, hiszen azokból is léteznek már fenntarthatóbb, kevesebb vegyszert tartalmazó darabok. Arra azonban, hogy az hogyan marad tökéletes, nincs varázsrecept. Elég hozzá egy nyári kertiparti, ahol a zsíros rácsokat vagy a bográcsot súroljuk, és máris két-három nappal megrövidülhet a körömlakkunk élete. A különböző körömerősítőkről már nem is beszélve, amik olyan hatásosak tudnak lenni, hogy a lakkozást követő egy héten belül látható is lesz a növekedés, és ezzel még a géllakkok sem tudnak csodát tenni. Akinek gyorsan nő a körme, örüljön, mert bizonyára egészséges, viszont talán te is azt javaslod, hogy egy kicsit gyakrabban keressen föl téged. Minél több vendéggel találkozol, annál többször hallhatod a következő kérdést: „Lehet kártyával fizetni?”. Ha te is a fenntarthatóság és a digitális megoldások híve vagy, akkor egyértelmű a válaszod: természetesen igen!

A digitalizáció legnagyobb előnye, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban és egyszerűbben el lehet intézni. Ha a vendéged kártyával fizet nálad, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell készpénzért sorba állnotok a bankautomatánál. Ahhoz, hogy kártyaelfogadóvá válj, nem kell mást tenned, mint letöltened az okostelefonodra egy alkalmazást és Telefonterminállá alakítanod azt. Ezután pedig már csak mosolyogva igent kell mondanod arra a kérdésre, hogy lehet-e nálad kártyával fizetni.

Miért érdemes belevágnod? Azért, mert:

  • az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek