Lehet, hogy a júliusi forróság és az idei nyárra jellemző hőhullámok azt mondatják veled, hogy a vendégeid most majd mind rövidre vágatják a frizurájukat és szalmakalapot húznak a fejükre, mégis vannak olyan dolgok, amikre évszaktól függetlenül érdemes odafigyelned! Például azért, hogy aztán mindenki, aki egyszer már megfordult nálad, elégedetten térjen vissza hetekkel később. A kártyás fizetés az egyik ilyen dolog.

Ha neked is vesszőparipád a megfelelő ápolás és persze a fényvédelem, akkor bizonyára már a nyár elejétől fogva hangsúlyozod a vendégeidnek, hogy hidratáló készítményekkel tartsák egészségesen, illetve szprékkel és egyéb ápolókkal védjék a hajukat. Az UV-sugárzás a legnagyobb ellenség ebben az időszakban, ami nemcsak a hajszálakat, de a fejbőrt is éri, így a sapka vagy napkalap elengedhetetlen a szabadban. Van, akinek a fejfedő viselésétől könnyebben zsírosodik a haja, nekik érdemes mindennapos használatra való sampont választaniuk, illetve bejelentkezniük hozzád egy gyors igazításra, vágásra, hogy a töredezett hajvégekkel se legyen gondjuk. Különösen oda kell viszont figyelni az olyan változtatásokra, mint amilyen egy festés vagy egy dauer (tartós hullám), hiszen az ezekhez használt anyagok jobban roncsolhatják a hajat, ha az napnak vagy sós víznek is ki van téve. Biztosan megvannak a saját praktikáid, de egy hidratáló, színvédő samponnal valószínűleg megelőzhető a probléma. Ha a vendégeidet a fentiekkel indítod útjukra – vegyék az irányt akár a nyaraló, akár a közeli park felé –, biztosan hálásak lesznek érte. És tudod, hogy mivel tudsz még örömet szerezni nekik? Azzal, ha bankkártyás fizetésre is lehetőséget biztosítasz!

A digitalizációban az a legjobb, hogy elektronikusan mindent sokkal gyorsabban el lehet intézni. Ha a vendéged kártyával fizet nálad, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted például a saját számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell készpénzért sorba állnod a bankautomatánál ­– és persze a vendégeidnek sem! Még nem vagy kártyaelfogadó? Máris elmondjuk, hogyan válhatsz azzá! Például a legegyszerűbben úgy, hogy letöltesz a mobilodra egy alkalmazást, amivel pillanatok alatt Telefonterminállá alakítod a készüléked, és már készen is vagy!

Ne hezitálj, hiszen kártyával is kaphatsz borravalót! Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla! Hidd el, hogy kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, ráadásul kártyaelfogadóként népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál!

A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek