Tudtad, hogy kicsi változtatásokkal sokat tehetsz annak érdekében, hogy a vállalkozásod átvészelje a jelenlegi gazdasági helyzetet? ?

Ha egy fokkal is alacsonyabbra állítod a fűtést, akár 6%-kal csökkentheted a költségeidet havi szinten. Amellett, hogy energiatakarékos izzókkal szereled fel a vállalkozásod és a nap végén lekapcsolod az összes árammal működő eszközödet, van még valami, ami segíthet a takarékoskodásban és még a környezetet is kíméled vele!

A digitális fizetések össztársadalmi költsége csaknem 50%-kal csökkent az elmúlt 10 évben, miközben a készpénzes fizetésé csupán 10 %-kal. Az e-számlázás során a partnereid és a vásárlóid számára már email-ben is elküldheted a számlát, kártyás fizetés esetében pedig megkérdezheted ügyfeledet, hogy kérik-e a bizonylat másolatát? Így nemcsak papírt spórolhatsz, hanem környezettudatosabb is lehetsz! ?

Tudj meg többet a kártyaelfogadás folyamatáról ide kattintva, és nézz szét a Készpénzmentes Zóna weboldalán, ahol sok érdekes cikket olvashatsz mind digitális fizetés, mind fenntarthatóság témákban.

Ezek is érdekelhetnek