Emlékszel még, hányszor mondtad a vendégednek a manikűrt követő lakkozás előtt, hogy a kevesebb néha több? Számtalanszor, igaz? De kit érdekel a visszafogottság most, amikor az ősz pompás színkavalkádba öltöztette a környezetet és ha kellően felöltözünk, még napfürdőzni is lehet odakint? Most jött el az ideje a feltűnő kezeknek! Ha igazán vagány kézápoló vagy, akkor érdemes a szolgáltatásaidat digitális megoldásokkal kombinálnod. Azt is eláruljuk, miért!

Míg nyáron inkább a fesztiválok és a kerti partik kiegészítője volt a csillámpor és a körömdíszítő kövecske, idén ősszel ezeknek a mindennapokban is ott a helyük. A legjobb arányt akkor éred el, ha három körmöt egyszínűre festesz, aztán a fennmaradó kettőt feltűnő, díszes csillámköntösbe öltözteted. Ha a vendéged az elegánsabb megoldásokat preferálja, ajánlhatsz neki fémes-ezüstös árnyalatokat vagy sápadtabb, tompább fényű óaranyat is. Nude, illetve pasztellrózsaszín alappal társítva ezek az éjszaka királynőjévé varázsolhatják viselőiket. Ha valaki inkább az egyszínű megoldásokra szavaz, annak érdemes a sütőtökre vagy a narancslikőrre emlékeztető lakkokat választania, a padlizsánliláról már nem is beszélve! Profi lévén pontosan tudod, hogy egy-egy stílusra vonatkozó tanács milyen sokat adhat hozzá a kéz- vagy lábápolás élményéhez. Arról sem feledkezhetsz meg, hogy a frissen felkent körömlakk egyik legnagyobb ellensége a kulcsok és zipzárak sűrűjében való, aprópénz utáni kutakodás: ezt egyetlen vendéged sem szereti. Éppen ezért tedd lehetővé számukra a bankkártyás fizetést a szalonodban és zsebeld be az elismerő mosolyokat – és persze a borravalót is!

A digitalizáció legnagyobb előnye, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni. Ha a vendéged kártyával fizet nálad, akkor az elszámolt forgalmadból te is egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell készpénzért sorba állnod a bankautomatánál. Ahhoz, hogy kártyaelfogadóvá válj, nem kell mást tenned, mint letöltened Androidos okostelefonodra egy alkalmazást és Telefonterminállá alakítanod azt. Ezután pedig csak mosolyogva igent kell mondanod arra a kérdésre, hogy lehet-e nálad kártyával fizetni!

Miért érdemes belevágnod? Azért, mert:

  • az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek