Kéz- és körömápolóként dolgozol és a munkád a mindened? Hadd mutassunk valamit, amit a vendégeid is imádni fognak! Ehhez nemcsak az ő kezük szükséges, hanem a tiéd is. De ígérjük, hogy ami az osztatlan sikerhez kell, az akár a kezedben is elfér. Ha kíváncsi lettél mi az, olvass tovább!

Az igazán kreatív körmösök kihívásai között biztosan szerepel az az igény, hogy egyszerre varázsolhassák el a vagány és a visszafogott vendégeiket. Ha a kezünkről van szó, fokozottan igaz, hogy mindenkinek más tetszik, gondoljunk csak a különböző kéz- és körömformákra! Ez persze nemcsak a színekre igaz, hanem az alapanyagoktól kezdve a masszírozókrémekig egy csomó mindenre. Különböző állagú és illatú, újvonalas (környezetbarát) és hagyományos, fényre és levegőre száradó lakkok kavalkádjával dolgozol, ráadásul ott ül veled szemben valaki, akinek a legjobbat akarod adni.

Biztosan mindig fölméred az igényeket, ám a 2022-es púder- és pasztelltrend jócskán megkönnyíti majd a dolgodat. A legújabb körömdivat ugyanis jelenleg azt diktálja, hogy egy halvány, de tökéletes barackvirág-manikűr ugyanolyan vagány, mint egy mattított, olívazöld lakk vagy egy virágos körömmatrica a színtelen fedőlakk tetején. Persze a körmök hossza is sokat számít. Sokan el sem tudják képzelni, hogy az ujjbegyük végződésénél hosszabb legyen a körmük, mások azonban magabiztosan működnek extrán hosszú körmökkel is, ez pusztán megszokás kérdése. Azt viszont minden gyakorlott vendég tudja, hogy akármit is csináltál a kezükkel, a látogatás végeztével bele kell nyúlniuk a pénztárcájukba; férfiaknál a nadrágzsebbe, hogy előbányásszák a papír- vagy aprópénzt. Nem is gondolnád, hányan rettegnek ettől a pillanattól!

Hiába száradt meg a lakk felszíne, már egy tűhegy is képes nyomot hagyni rajta, nem is beszélve egy érme vagy egy csat hatásáról. Ha neked is fontos, hogy a hozzád érkezők megspórolják a stresszes perceket fizetéskor, akkor válts! Válj kártyaelfogadóvá, azaz vedd elő a mobiltelefonodat és egy alkalmazás segítségével alakítsd át Telefonterminállá! Így a vendégeidnek csak a bankkártyájukra lesz szükségük ahhoz, hogy fizethessenek. Miért lesz ez jó mindenkinek?

Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb! Hidd el, hogy mivel a kártyaelfogadás ma már alap, az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla! Kártyaelfogadással ráadásul népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál, és kártyával is kaphatsz borravalót! A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek