Dolgozol reggeltől estig, de még így is rengeteg az üresjáratod napközben, ráadásul hétvégén sincs telt ház az edzőteremben. Elgondolkodtál már azon, vajon mi lehet az oka? Hiszen felkapott környéken van a bázisod, téged, mint személyi edzőt, imádnak, és mondhatni népszerű is vagy. De akkor mi lehet a probléma? Eláruljuk: az, hogy nem lehet nálad kártyával fizetni!

Nehogy azt hidd, hogy a kártyás fizetés lehetősége nem számít a vendégeidnek! Az emberek szívesen fizetnének bankkártyával akkor is, ha nem beszélnek róla. Sőt, ez ma már fontosabb, mint gondolnád! Egy terminál bevezetésével számos kínos helyzettől kímélheted meg magadat és a vendégedet is. Arról nem beszélve, hogy a forgalmad is biztosan fellendül azután, hogy elterjed, végre nálad is lehet bankkártyával fizetni – hiszen a kártyaelfogadás ma már mindenhol alap!

Kerüld el, hogy csalódjon a vendéged!

Csak, hogy egy egyszerű példát említsünk: az egyik aznap délutáni vendéged korán reggel indul el otthonról a munkahelyére, az edzéscuccát és a neked szánt pénzt is előre bekészítve az óráért cserébe. Csakhogy napközben váratlanul közbe jön egy nem tervezett készpénzes kiadás, így ugyan csak pár ezer forinttal, de kevesebb lesz nála, mint amennyi a tarifád. Nem sejt bajt, mert szentül meg van róla győződve, hogy tud majd nálad bankkártyával is fizetni. Odaér a terembe, és akkor jön a hatalmas pofon… A vendéged csalódott lesz, valószínűleg kínosan is érzi magát a kialakult helyzet miatt, legközelebb pedig inkább megy majd máshoz, minthogy még egyszer egy ilyen kellemetlenségnek tegye ki magát. Ugye, érted már, miért hoz többet a konyhára kártyaelfogadás, mint amennyibe kerül?

Hidd el, neked is megéri!

És ez még nem minden: kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb! Bebizonyítsuk? Egész nap be vagy táblázva, a zsebedben pedig csak gyűlik a pénz, mert nincs időd még levegőt sem venni a sok munkától, nemhogy betenni a különböző címleteket a kasszába. Egy véletlen mozdulattal kirántod az aznapi bevételedet, és még csak észre sem veszed. Arról már ne is beszéljünk, hogy mi van akkor, ha nem tudsz visszaadni? Rendkívül kellemetlen tud lenni az alkudozás – vendégoldalról is! Ugye most már érted, a terminál miért a barátod?! Ráadásul, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha pedig esetleg amiatt aggódtál, hogy mi lesz így a borravalóval, felesleges, hiszen kártyával is kaphatsz jattot! Most már ugye belátod, hogy a kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál? Ha még nem vagy bankkártya-elfogadó, de szívesen az lennél, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek