Szigethy Anna szempilla stylist azon vállalkozók csoportját erősíti, akik a szakmájuk szerelmesei.  Kreatív karrierje az érettségi után kezdődött, amikor főállás mellett kezdett el családtagoknak és barátoknak szempillát építeni. Számára a tanulás egy állandó folyamat, hiszen elmondása szerint ebben a szakmában kulcsfontosságú, hogy képes legyen folyamatosan megújulni. Jelenleg UV technológiával dolgozik, amely a szempillaépítés legújabb trendje és legkímélőbb módszere is egyben, hiszen jócskán csökkenti az irritáció okozta tüneteket.

Azonban Anna nemcsak a technikák terén innovatív, azt is fontosnak tartja, hogy vállalkozásában a modern fizetési lehetőségeket is biztosítani tudja. A vendégei részéről érkezett az igény a kártyaelfogadás bevezetésére, és azóta nemcsak sokkal gyorsabb, kényelmesebb és biztonságosabb lett az üzleti működése, de a vendégek is elégedettebbek, ami Anna számára kiemelten fontos!

Fontolgatod, hogy vállalkozóként végre Te is beszerezz egy terminált? Tudj meg minden fontos információt ennek folyamatáról itt, és nézz szét a Készpénzmentes Zóna weboldalán, ahol sok érdekes cikket olvashatsz a digitális fizetés témájában!

Ezek is érdekelhetnek