Egészséges és formás testre évszaktól függetlenül vágyik az ember, de az tény, hogy talán nincs még egy olyan időszaka az évnek, amikor ez annyira előtérbe kerülne, mint a strandszezonban. Te, aki nemcsak kiváló személyi edző, de valószínűleg örök optimista is vagy, biztosan egyetlen vendégednek sem mondod azt, hogy már túl késő formába hoznia magát. Egészségesen élni mindig időszerű, csakúgy, mint digitalizálni a vállalkozásodat és azt mondani az ügyfeleidnek, hogy az edzés után akár kártyával is fizethetnek nálad.

Egy népszerű és profi személyi edző, aki a tavaszi hónapok alatt az idei, az őszi időszakban pedig már a jövő nyári szezonra edz a vendégeivel, nem panaszkodhat most, hiszen bizonyára nagyon sokan felkeresik az év ezen szakaszában. Tudjuk, hogy a mértékletesség is szerepel a szótáradban, mégis, hadd hívjuk föl a figyelmedet arra, hogy akár a napfényes beltérben, akár a szabadban edzetek, a fényvédő használatát és a folyadékfogyasztást hangsúlyoznod kell a vendégednek! Igen, az ember akkor is kenje be magát, ha a futópályán sok az árnyékos rész; akkor is igyon még egy pár korty vizet, ha nem érzi úgy, hogy izzad, nem is beszélve arról, hogy ha odakint meleg van, akkor nem szabad folyadék nélkül elindulni otthonról. Tudjuk, hogy vannak jó minőségű izotóniás sportitalok és egyéb szomjoltók, de a víznél jobb hidratáló biztosan nincs! Ha az étkezéssel kapcsolatban kérik ki a tanácsodat, mi sem egyszerűbb annál, mint azt mondani, hogy finom és vitamindús zöldségek és gyümölcsök széles tárháza áll az éhes sportoló vagy életmódváltó rendelkezésére, csak győzzön válogatni közülük! Ha pedig az edzés végén a fizetésnél azt kérdezik, rendezhetik-e a számlát nálad kártyával, ugye te is azt mondod nekik, hogy mi sem természetesebb?!

A digitalizációban az a legjobb, hogy elektronikusan mindent jóval gyorsabban el lehet intézni. Ha a vendéged kártyával fizet neked, akkor az elszámolt forgalmadból egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell neked vagy a vendégednek készpénzért sorba állnotok a bankautomatánál.

Ha még nem tudsz igennel felelni a fenti kérdésre, akkor eláruljuk, mit kell tenned hozzá. Vedd elő Android típusú okostelefonodat, tölts le rá egy alkalmazást, amivel egyszerűen Telefonterminállá alakítod, majd válaszold mindenkinek azt, hogy igen, te is kártyaelfogadóvá váltál! Hezitálsz? Ne tedd, hiszen kártyával is kaphatsz borravalót! Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla, a kártyaelfogadás ugyanis ma már alap! Hidd el, hogy kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb, ráadásul kártyaelfogadóként népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál!

A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek