Fazekas András, a Drumkiller Dobcentrum alapítója annak idején azért hozta létre dobiskoláját, hogy ő maga minél többet gyakorolhasson. Aztán a centrum idővel kinőtte magát és ma már az 5 évestől a 70 éves tanulóig gyakorlatilag valamennyi korosztály megfordul az óráikon – hisz mint mondja, sosincs késő elkezdeni ismerkedni a zenével, a dobolással, csupán az emberi nyitottság az egyetlen feltétel!

Egyébként már csak amiatt is érdemes dobverőt ragadnunk, ha még nem tettük volna korábban, mert András állítja, a dobolásnak számtalan jótékony hatása van: fejleszti a koncentrációt, a kreativitást és a koordinációt, sőt terápiás célokat is szolgálhat.

Andrásék 4 éve kártyaelfogadók, miután a diákok jelezték feléjük kártyás fizetési igényüket. A terminálnak egyébként ők is nagyon örülnek, mert mint mondják, így számukra is sokkal gyorsabb és egyszerűbb lett az órák végeztét követő fizetés és elszámolás.

Fontolgatod, hogy vállalkozóként végre Te is beszerezz egy terminált? Tudj meg minden fontos információt ennek folyamatáról itt, és nézz szét a Készpénzmentes Zóna weboldalán, ahol sok érdekes cikket olvashatsz a digitális fizetés témájában!

Ezek is érdekelhetnek