Megérkeztek a hideg napok, fel a téligumival! Az ősz végéhez közeledve fontos, hogy a kocsid is felkészítsd a téli időjárásra.

Tudtad, hogy amint tartósan 7 °C alá csökken a hőmérséklet, ajánlott téligumira váltanod? A videóban megismerheted a TomTire Mobil Gumiszervizt, amelynek gyors és zökkenőmentes működéséhez nagymértékben hozzájárul a bankkártyás fizetési lehetőség. A vállalkozás ügyvezetője szerint a defektek okozta hirtelen gumicsere esetében rendkívül hasznos a kártyaelfogadás, hiszen az nemcsak gyors, de kényelmes fizetési megoldást is biztosít. A vásárlók fele már kártyával fizet Tomiéknál.

Szeretnéd, ha a Te vállalkozásod is kártyaelfogadó lenne? Tudj meg minden fontos információt ennek folyamatáról itt, illetve nézz szét a Készpénzmentes Zóna weboldalán, ahol sok érdekes cikket olvashatsz digitális fizetés témában. Fontolgatod, hogy beszerzel egy üzleti kártyát? Kövesd a TomTire példáját és intézd alkalmazottaid kifizetését, a járulékok befizetését, a hirdetési, könyvelői, tankolási és egyéb ad-hoc céges költségek kiegyenlítését olajozottan, üzleti kártyával! Találd meg a vállalkozásodhoz leginkább illő üzleti bankkártyát ide kattintva!

Ezek is érdekelhetnek