Ismerd meg Mengyán Anikót, aki különböző tematikájú kreatív workshopokat tart, amelyek keretében a résztvevők elmerülhetnek a makramézás nyújtotta teljes meditatív kikapcsolódásban!

A csodálatos makramé alkotások alapanyaga az ipari kender, amely amellett, hogy hazai termék, még környezetbarát is! A kender termesztése kevés vizet igényel és mivel nincs természetes kártevője, rovarirtószer használatát sem igényli. A fenntarthatóságra való törekvésre azonban nemcsak az alapanyagok beszerzésénél, hanem a fizetési lehetőségek biztosításánál is fontos odafigyelni! Valamennyi workshop után a résztvevőknek lehetőségük nyílik az otthoni gyakorláshoz szükséges kenderfonál és DIY doboz beszerzésére, amelyeket a terminálnak köszönhetően akár kártyával is ki tudnak fizetni. Anikó elmondta, a vásárlók 80%-a ma már szívesebben fizet kártyával.

Szeretnéd, hogy a Te vállalkozásod is kártyaelfogadó legyen? Tudj meg minden fontos információt a terminál beszerzéséről itt, és nézz szét a Készpénzmentes Zóna weboldalán, ahol sok érdekes cikket olvashatsz digitális fizetés témában! 

Ezek is érdekelhetnek