Ahogy közeledik a nyári szezon, az emberek egyre több időt töltenek a szabadban, igyekeznek jól kinézni az esküvőkön, nyaralásokon, koncerteken és persze a fotókon is. Ez azt jelenti, hogy a fodrászoknak is egyre több a munkája. Könnyítsd meg a saját dolgod, és tedd még népszerűbbé a szolgáltatásod azzal, hogy kártyaelfogadóvá válsz!

A közeledő nyári szezonban sokan szeretnék felturbózni a megjelenésüket, hogy stílusosak legyenek a meleg évszakban is. Az emberek ilyenkor többet mennek szabadságra, gyakrabban találkoznak a barátaikkal és a családjukkal, fontosnak tartják, hogy ezen alkalmakkor jól nézzenek ki – na és persze, hogy a rengeteg napsütésben töltött idő alatt is óvják, védjék hajukat a káros sugaraktól és megőrizzék annak ragyogó színét. Nem véletlen, hogy a péntek délutánjaid és a szombat reggeleid kezdenek teljesen betelni a naptáradban.

Mivel az emberek többet költenek a hajukra és szeretnék frissíteni a megjelenésüket az évszakhoz illően, fodrászként valószínűleg már most nagyobb forgalmat tapasztalsz. A gyönyörű frizurák mellett különösen fontos, hogy a fizetési lehetőségekre is figyelj! Az emberek mára megszokták, hogy a vásárlásokat a legtöbbször bankkártyával vagy mobilfizetéssel bonyolítják le. Te se legyél ebből szempontból kivétel, mert a vendégek is kényelmesebbnek találják az egy mozdulattal történő fizetést. Ez rugalmasságot ad a kuncsaftoknak, nagyobb valószínűséggel térnek majd vissza hozzád, illetve ajánlanak másoknak is. A kártyaelfogadás lehetősége versenyelőnyt jelenthet számodra azokkal szemben, akik ma még nem biztosítanak digitális fizetési lehetőséget.

Mindenféle kellemetlenséget könnyedén megelőzhetsz azzal, ha te is kártyaelfogadóvá válsz, amit ráadásul a honlapodon, közösségi oldaladon is büszkén hirdethetsz! Milyen előnyökkel jár, ha a vendégeid kártyával is fizethetnek nálad? Gyakorlatilag akár te is azonnal befizetheted a számláidat és rendezheted egyéb kiadásaidat is. Egy hónapban akár több órát is megspórolhatsz azzal, hogy nem állsz sorba készpénzért a bankautomatánál. Ráadásul ahhoz, hogy te is kártyaelfogadóvá válj, nem kell mást tenned, mint letöltened Android típusú telefonodra egy alkalmazást, és Telefonterminállá alakítanod azt. Ezután pedig már csak annyit kell felelned elégedetten, hogy „Persze!”, amikor vendégeid arról kérdeznek, lehet-e nálad kártyával fizetni.

Miért különösen fontos, hogy a vendégeid akár kártyával is fizethessenek nálad? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Getty Images

Ezek is érdekelhetnek