Megfigyelted már, hogy a farsangi szezonban a körmükkel kapcsolatban még színesebbé válnak a vendégek kívánságai? Sokan választanak az alapján, hogy például mi passzol majd a jelmezükhöz – így, ha valamikor, akkor most extrán fontossá válik, hogy az alkalomhoz illő legyen a kezük is. Ha kész a manikűr, fényesen csillog a lakk és felkerült a megfelelő olaj is, akkor már csak a fizetés van hátra. Ne tartsd fel a vendégeidet azzal, hogy kizárólag készpénzt fogadsz el tőlük!

A farsangi bulik egyik legnagyobb kihívása kitalálni a megfelelő jelmezt. Ha megvan az ötlet, be kell szerezni a ruhát, és fel kell készülni a partira. A legtöbb nő a körmét is szereti összhangba hozni a szettjével. Nem nézne ki például túl jól, ha Törpillának piros, Fiónának pedig sárga lenne a lakkja. Tudod mi közös még ezekben a vendégekben, azon kívül, hogy imádni valóak, mert még erre is figyelnek? Az, hogy sietnek és féltik a vadiúj körmeiket. Azaz duplán igaz rájuk, hogy nem akarnak készpénzzel bajlódni. Nem szeretnének frissen lakkozva táskában, pénztárcában kutakodni az aprók után. A legtöbb esetben csak pittyenteni szeretnének egyet a terminálon, és mennének is tovább a dolgukra, mert abból bizony mindig jó sok van nekik.

Könnyítsd meg a dolgukat és a saját életedet is egy rendkívül egyszerű innovációval! Bizonyára te is tudod, hogy elektronikusan a legtöbb dolog sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Legyél te is kártyaelfogadó, mert a bevétel szinte azonnal a számládra kerül. Innen egyetlen kattintással rendezheted te is a saját számláidat, fizetheted be egyéb költségeidet vagy költheted belátásod szerint a rendelkezésedre álló bevételed.

Időd persze neked sincs sok, szóval csökkentsd te is minél rövidebbre a készpénzzel való foglalkozásra szánt elfoglaltságot. Hidd el: sokat spórolhatsz vele! A több idő pedig több megrendeléshez, azaz több elégedett ügyfélhez vezethet. Ahhoz, hogy te is kártyaelfogadóvá válj, semmi más dolgod nincs, mint letöltened Android típusú telefonodra egy alkalmazást, és Telefonterminállá alakítanod azt. Így azonnal hirdetheted is magadról büszkén, hogy már nálad is lehet kártyával fizetni. Ha pedig a vendég megkérdezi, hogy van-e módja erre, akkor már többé nem kell lesütnöd a szemed, csak elővenned a mobilodat.

Használd ki a lehetőségeidet, eljött az ideje annak, hogy nálad is lehessen bankkártyával fizetni!

Miért tegyél így? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Getty Images

Ezek is érdekelhetnek