A novemberi hideg, esős időszakkal karöltve itt a télre való felkészülés ideje is. Otthon rengeteg megoldást bevethetünk, hogy a viharos novembert és a havas decembert átvészeljük. Ezekhez mesterember segítségét is érdemes igénybe venni, azaz bizonyára sokan fognak téged is hívni. Megmutatjuk, hogyan járhatsz leginkább a megrendelőid kedvében.

Megkezdődött az év végi időszak és ez a te ügyfeleidben is új gondolatokat ébreszthet. Lesznek, akik az udvarokon szeretnének majd fedett parkolót kialakítani és ehhez fát vagy fémet kell megmunkálniuk. Mások az erkélyük beépítésével, télikertté alakításával próbálnak új színt vinni a lakásukba. Biztosan találkozol majd fáskamra kialakítása előtt álló ügyfelekkel is, sőt, olyan megrendelők is megkereshetnek, akik egy használaton kívüli kályhába szeretnének életet lehelni. A lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen, de ne feledd, hogy a mesteremberek száma is egyre nő: egy olyan iparágban kell jól teljesítened, ahol a versenytársak csaknem teljesen ismeretlenek. A türelem, az empátia és a rugalmasság mind fontosak ahhoz, hogy legközelebb is a te számodat tárcsázzák és akár másoknak is ajánljanak, de ne menj el a fizetési lehetőségek jelentősége mellett sem! Már egy festés-mázolásnak is lehet olyan munkadíja, amit a megrendelőid szívesebben egyenlítenének ki bankkártyás fizetéssel, nem is beszélve a még nagyobb költséggel járó szolgáltatásokról. A készpénzmentes megoldásokat, pontosabban a bankkártyás fizetés lehetőségét neked is érdemes minél hamarabb bevezetned. Hogy miért?

Az első érvünk mellette, hogy elektronikusan minden jóval gyorsabban megy. Ha a megbízód kártyával fizet nálad, akkor az elszámolt forgalmadból te is egy gombnyomásnyi idő alatt befizetheted a számláidat! Akár az átutalás, akár a kártyás fizetés áll közelebb hozzád, több időd marad, ha nem kell készpénzért sorba állnod a bankautomatánál. Ahhoz, hogy kártyaelfogadó legyél, nem kell mást tenned, mint letölteni a telefonodra egy alkalmazást, amivel pillanatok alatt, egyszerűen Telefonterminállá alakítod azt. Itt az idő, hogy te is igent mondj arra a kérdésre, hogy lehet-e nálad kártyával fizetni!

Miért tegyél így? Azért, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával az emberek többet költhetnek és nőhet az előre nem tervezett vásárlások száma is!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

Ráadásul a terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek