Beázott, kettétört, elhasználódott és rád van szükség ahhoz, hogy újra régi pompájában ragyogjon? Vagy egyszerűen csak összeszerelésre vár a hétvégi lakberendezési körút során beszerzett óriási pakk, amiben csak egy megbízható mesterember segíthet? Tudjuk, hogy ilyenkor téged hívnak, mert szinte mindenhez értesz. Vajon azzal is megkönnyíted az ügyfeleid dolgát, hogy akár kártyával is fizethetnek nálad? Mondd, hogy igen, vagy ha nem, olvass tovább!

Biztosan te is észrevetted már, hogy a tavaszi nagytakarítások idején mindannyian hajlamosabbak vagyunk rászánni magunkat a téli időszakban oly szívesen halogatott kisebb átalakításokra. Nem szerencsés ugyanakkor, ha szakember nélkül vágunk bele, mert a kár olykor több lehet, mint a haszon. Gondoljunk csak arra, amikor a madárcsicsergésen fölbátorodva kimerészkedünk a kertbe, ahol még a takarófólia alá rejtett kerti bútorok néznek vissza ránk! Hát persze, hogy föl kell újítani, föl kell frissíteni őket! A melegebb tavaszi napok szalonnasütéseire vagy a hétvégi grillpartikra készülve biztos sokan szeretnének majd komposztáláshoz vagy szelektív hulladékgyűjtéshez való dobozokat az udvarra, aprócska fakerítéseket a kertbe. Ezek elkészítése és lefestése számodra biztosan nem jelenthet problémát, így aki profi szakemberre bízná a dolgot, az előbb-utóbb fölkeres.

A megrendelőidnek nem pusztán a praktikus dolgokban való segítségnyújtást, hanem azt az életérzést is jelented, ami a tavasz beköszöntével átjárja őket. Fontos, hogy számíthassanak rád, hogy bízhassanak benned, hogy akár egy színnel vagy formával kapcsolatban is kikérhessék a véleményedet, tanácsodat. Ha jó szakember vagy, örömmel látják majd, hogy nekik csak a lampionokról, a zenéről és a finom falatokról kell gondoskodniuk és már akár kezdődhet is a buli. Előtte azonban biztosan fölmerül bennük az is, hogy kártyaelfogadó vagy-e. Ha még nem lennél az, akkor kapd elő a telefonodat, tölts le rá egy alkalmazást, amivel Telefonterminállá alakítod!

Miért érdemes elvégezned ezt a pár perces műveletet? Azért, mert:

  • az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla.
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál.
  • Kártyával is kaphatsz borravalót.

A kártyaelfogadás többet hoz a konyhára, mint amennyibe kerül. A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek