Mesterien segítesz a házban és a ház körül a szaktudásoddal? Észrevetted, hogy egyre gyakrabban csörög a telefonod? A jó hírünk az, hogy ez a tendencia egy darabig biztosan nem változik. Ahhoz viszont, hogy a munka végeztével egyszerre legyen a fizetés is pofonegyszerű és az ügyfeled is teljesen elégedett, te is sokat tehetsz: ugye már nálad is lehet kártyával fizetni?

A koronavírus-járvány miatt rengeteg ember volt kénytelen a korábbinál jóval több időt a négy fal között tölteni, így a hosszú hónapok vagy akár évek során halogatott munkák is megszaporodtak. Aki a félretett pénzét nem nyaralásra, hanem nyílászáró cserére vagy még komolyabb felújításra költötte, az is nagy eséllyel tárcsázta valamilyen mesterember számát.

Sokan csak egy csöpögő csapot vagy egy elmozdult konnektort fedeztek föl otthon, ami azonnali segítségért kiáltott, másoknak viszont soha korábban nem volt ennyi idejük arra, hogy munkaidőben, szabadidőben, énidőben és kutyaidőben is otthon legyenek.

Meglehet, hogy csak a konyhaszekrény-világítást vagy a zuhanyfülkét álmodták újra, esetleg egy üres falat akartak feldobni valamivel, de akár villanyt, akár csaptelepet szerelni indulsz, a nap – illetve a munkálatok végén – mindig előkerül az arra vonatkozó kérdés, hogy hogyan fog az ügyfeled fizetni. Ne lepődj meg rajta, ha közülük egyre többen veszik elő a bankkártyájukat, miközben a kezedet fürkészik. Van nálad vajon bankkártyaterminál? Semmi sem egyszerűbb, mint rávágni, hogy igen, hiszen, ha mobiltelefonod van, akkor terminálod is lehet! A Telefonterminál egy olyan alkalmazást jelent, amivel olyan könnyedén válhatsz bankkártya-elfogadóvá, mintha csak egy villanykörtét cserélnél ki.

Nemcsak azért érdemes így tenned, hogy a nagy kérdésre igennel felelhess, hanem azért is, mert:

  • Az emberek szívesen fizetnének kártyával, akkor is, ha nem beszélnek róla!
  • A kártyaelfogadás ma már alap!
  • Kártyával is kaphatsz borravalót!
  • Kártyával az élet gyorsabb, egyszerűbb és kényelmesebb!
  • Kártyaelfogadással népszerűbb lehet a vállalkozásod másokénál!

Hidd el, a kártyaelfogadás többet hoz a konyhára, mint amennyibe kerül! A terminál a barátod, aki eddig bevezette, megszerette!

Ha kis- és középvállalkozásod van, de még nem vagy bankkártya-elfogadó, az elinduláshoz hasznos segítséget találsz erre az oldalra kattintva!

Képforrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek